Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 15 Ιουνίου thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Τη σημερινή μέρα, σχηματίζεται αντίθεση μεταξύ του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που σε καλεί να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον και να προχωρήσεις στις ανάλογες ενέργειες. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς είτε όχι, δεν χωρούν επιπολαιότητες στις αποφάσεις σου, γιατί θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία των σχέσεων και των επιλογών σου.


ΤΑΥΡΟΣ: Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα ίσως να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως κλείνει ένας κύκλος στα αισθηματικά σου και πως μάλλον αναγκάζεσαι να βγεις από ένα δίλημμα που σε ταλάνιζε. Καλό είναι να μοιραστείς με το ταίρι σου πιθανούς προβληματισμούς ή ανησυχίες σου για αυτά που λαμβάνεις ή δε λαμβάνεις πλέον μέσα στη σχέση… 


ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα, σχηματίζεται μια δύσκολη όψη για το ζώδιό σου και για τις σχέσεις σου, η οποία φανερώνει πως διανύεις μια φάση δοκιμασιών. Ο δεσμός σου περνά κάποιες δυσκολίες και τεστ αντοχής, τα οποία θα κρίνουν και την πορεία του, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους ή στους εκπρόσωπους του ζωδίου που χώρισαν πρόσφατα, μάλλον θα νιώσεις την ανάγκη να κόψεις οριστικά γέφυρες με το παρελθόν… 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, ενδεχομένως να φέρει στην επιφάνεια κάποια άγχη ή φόβους σου που επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Καλό είναι να διαφυλάξεις τη σχέση σου από προβλήματα που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και κυρίως, να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις για μέλλον, οι οποίες δε βασίζονται σε λογικά και αντικειμενικά κριτήρια.


ΛΕΩΝ: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται σήμερα είναι μια όψη που σε καλεί να δεις από διαφορετική σκοπιά κάποια πράγματα και να θέσεις νέους στόχους για την ζωή σου. Φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να εξελίξεις όσες σχέσεις έχουν τα φόντα και τις προϋποθέσεις να σε οδηγήσουν στην ευτυχία. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, είναι μια δύσκολη όψη που επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου. Είναι πιθανό να έχουν έρθει στο προσκήνιο κάποια προβλήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και τις διαθέσεις σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την επαγγελματική από την προσωπική σου ζωή. 


ΖΥΓΟΣ: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο είναι μια όψη που πιθανόν να μπλοκάρει κάποια σχέδιά σου ή να σου δημιουργήσει μια αίσθηση περιορισμού. Οι απαισιόδοξες σκέψεις δε θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα όποια καινούρια δεδομένα και να αναζητήσεις στήριξη από το ταίρι σου στις δυσκολίες και τα εμπόδια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, οδηγώντας σε σε κρίσιμες αποφάσεις. Τα θέλω και οι αξίες σου έρχονται σε αντίθεση με αυτά που μοιράζεσαι μέσα στην σχέση σου ή σε αυτά που λαμβάνεις από τον/την σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μια ρήξη ανάμεσά σας. Προσπάθησε να είσαι δίκαιος/η και αντικειμενικός/ή πριν κατηγορήσεις την άλλη πλευρά για παραλείψεις. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιό σου είναι μια δύσκολη όψη που ίσως να φέρει εμπόδια και δυσκολίες στον δεσμό σου. Πιθανόν, να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που σε περιορίζουν, αλλά είναι απαραίτητες για να εξελίξεις τη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να δέχεσαι και κάποιο τελεσίγραφο από την πλευρά του/της συντρόφου σου. Η υπομονή και η πειθαρχία είναι οι αρετές που πρέπει να ακολουθήσεις σε αυτή τη φάση… 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ήλιος συναντά τον κυβερνήτη σου σε μια όψη αντίθεσης σήμερα, η οποία σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες υποχρεώσεις που δε σου επιτρέπουν να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στο ταίρι σου. Είναι μια εποχή που καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με τρόπο που να διατηρούνται οι ισορροπίες και να μην παραμελείς την προσωπική σου ζωή


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, μια όψη που σου φέρνει μια γνωριμία με προοπτική να εξελιχθεί σε μόνιμο και σταθερό δεσμό. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν ήδη μακροχρόνια σχέση, μάλλον θα αρχίσουν να σκέφτονται την εξέλιξή της και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν απογόνους. 


ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο σε όψη αντίθεσης σήμερα, η οποία ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κάποιες δύσκολες καταστάσεις που πέρασες στο παρελθόν, δημιουργώντας σου την ανάγκη να τις αφήσεις πίσω και να κλείσεις κάποια κεφάλαια. Από την άλλη, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως να θελήσεις να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά από δω και πέρα, δρομολογώντας μια επισημοποίηση. 


πηγή: http://www.myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X