Καυτό Σαββατοκύριακο για τα Ζώδια thumbnail
Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το Σάββατο 24 Ιουνίου, γεμίζει την ζωή μας με έρωτα, πάθη αλλά και χρήμα! Δες την πρόβλεψη σου!

Καυτό Σαββατοκύριακο για τα Ζώδια

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το Σάββατο 24 Ιουνίου, γεμίζει την ζωή μας με έρωτα, πάθη αλλά και χρήμα! Δες την πρόβλεψη σου!


Η Αφροδίτη στον αισθησιακό Ταύρο και ο Πλούτωνας στον ισχυρό Αιγόκερω, συνεργάζονται με τον πιο παθιασμένο τρόπο με την όψη Τριγώνου που σχηματίζουν το Σάββατο 24 Ιουνίου2017!Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται και εξυψώνονται. Όλα βελτιώνεται ουσιαστικά και εκ βάθους! Μοιραία πάθη και μεγάλοι έντονοι έρωτες θα πραγματοποιήσουν πολλές από τις καυτές και βαθιές επιθυμίες μας!  

Επιπλέον στόχοι και «θέλω» οικονομικού χαρακτήρα, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες!


Ευνοούνται κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 2ουδεκαημέρου.
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΡΙΟΣ: 
Οικονομική βελτίωση αλλά και συναισθηματική σταθερότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο!Ο ερωτισμός και η σιγουριά που αποπνέεις, δεν αφήνει κανένα αδιάφορο!


 


ΤΑΥΡΟΣ: Μεταμορφώνεται όλη η ζωή σου στον ερωτικό και οικονομικό τομέα και βελτιώνεται αισθητά! Ερωτισμός, πάθη, οικονομική εύνοια, ομορφιά, γοητεία, αλλά και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, είναι ορισμένα χαρακτηριστικά του Σαββατοκύριακου!
ΔΙΔΥΜΟΣ: 
 Απαγορευμένοι, παρασκηνιακοί καιπαλαιοί έρωτες σε παρασύρουν τώρα σε καυτές μαγικές στιγμές και ανομολόγητα πάθη! Ψυχική και συναισθηματική ανανέωση θα έχεις!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να απολαύσεις ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων, μία βαθιά επιθυμία που πραγματοποιείται αλλά και μία φιλία που εξελίσσεται σε έρωτα!


 


ΛΕΩΝ: Επιτυχία, επαγγελματικές ευκαιρίες και επαίνους τομέα της καριέρας. Πιθανό πάθος με ένα πρόσωπο μέσα από το χώρο της εργασίας!


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακοκάνε ένα ταξίδια ή απλές μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές! Ευνοούνται νέες καυτές ερωτικές γνωριμίες και άπλετες διασκεδαστικές στιγμές και αισιοδοξία! ΖΥΓΟΣ: 
Ένα καυτό Σαββατοκύριακο ήρθε που υπόσχεται έντονες παθιασμένες ερωτικές στιγμές Πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και επίτευξη οικονομικών στόχων, μπορείς να αναμένεις!ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Η συντροφική ζωή θα βελτιωθεί και αλλάζει ριζικά! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για συντροφικότητα και αγάπη, θα είναι πολλές, εξαιτίας της γοητείας και του ερωτισμού που αποπνέεις.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες και ευκαιρίες και μάλιστα με τις ανάλογες αποδοχές ως επιβράβευση. Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερα σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας αυτό το Σαββατοκύριακο θα σου προσφέρει μόνο χαρά, πάθος, ερωτισμό, κατακτήσεις, συναίσθημα, ρομαντισμό και άπλετη τύχη!


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σπουδαίες εξελίξεις με ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν που ακόμα σκέφτεσαι! Μία επανασύνδεση είναι κοντά και μάλιστα με τον πιο παθιασμένο τρόπο. Οικογένεια και σπίτι ευνοούνται ιδιαίτερα!ΙΧΘΥΣ: 
Οι κοινωνικές σου σχέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο ενδυναμώνονται, όπως και οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Μοιραίες γνωριμίες ή συναντήσεις είναι πολύ πιθανές τώρα!  


 


πηγή:http://www.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X