Ημερήσιες Προβλέψεις 24/6 thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις 24/6

ΚΡΙΟΣ:Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο και κινείσαι αναλόγως. Σήμερα όμως που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Αυτή την περίοδο οι πλανήτες ευεργετούν το ζώδιό σου με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ:Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που θέλεις να τελειώσεις. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορέσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται πολλά υποσχόμενο για το ζώδιό σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ:Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση νέων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ούτως ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Σήμερα οι πλανήτες ωθούν το ζώδιό σου στην αναζήτηση νέων δρόμων και ευκαιριών, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μην δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ούτως ώστε να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.


ΛΕΩΝ: Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Κάποιες ειδήσεις που θα μάθεις για θέματα που σε απασχολούν θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Θα πρέπει, αγαπητέ Παρθένε, να μάθεις να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει τη διάθεση. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Θα δεις ότι θα ξεπεράσεις πολύ εύκολα τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.


ΖΥΓΟΣ:Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορείς, αγαπητέ Ζυγέ, να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα ώστε να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα προκειμένου να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Οργανώσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να βάλεις από σήμερα στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι γεγονός ότι έχει αυξηθεί αισθητά η φυσική σου περιέργεια και ταυτόχρονα η ικανότητά σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.


ΤΟΞΟΤΗΣ:Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις τις θετικές εξελίξεις που θα έρχονται. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί με το ζώδιό σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι μια αρκετά καλή μέρα για το ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία απέναντι σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια σχέδια που έχεις, φρόντισε να τα προγραμματίσεις καλύτερα και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τα προωθήσεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Ο μοναχικός χαρακτήρας του ζωδίου σου, σε οδηγεί να πορεύεσαι στον κόσμο χωρίς την υλική ή την ηθική βοήθεια των άλλων. Σ’ έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, εσύ έχεις ως όπλα το χιούμορ και τη λογική σου, τα οποία σου δίνουν μια εσωτερική δύναμη που σε βοηθάει στα δύσκολα. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να επιτρέψεις τουλάχιστον στους οικείους σου να εισχωρήσουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τη στήριξη και την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε προκειμένου να πορευτούμε και να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς.


ΙΧΘΥΣ:Η μέρα σου ξεκινάει σήμερα με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις.


 


πηγή: http://www.oroskopos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X