Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη 29/6 thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη 29/6

ΚΡΙΟΣ:Η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας διάφορες όψεις με τους άλλους πλανήτες, σε παρακινεί να αφεθείς σε όμορφες στιγμές. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, φαίνεται πως καταφέρνετε να οργανώσετε δραστηριότητες με το ταίρι σου που σπάνε τη ρουτίνα σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα ομορφύνει την καθημερινότητά τους.


ΤΑΥΡΟΣ:Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, προσδίδοντας ερωτική χροιά στην ημέρα σου. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση εντείνεται και η ανεβασμένη σου σεξουαλικότητα σε ωθεί σε αναζήτηση υποψήφιων παρτενέρ. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ίσως θελήσουν να εκφράσουν κάποιες επιθυμίες και σχέδια στο ταίρι τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ:Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να σκεφτείς κάποια γεγονότα που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή και να αναζητήσεις τρόπους για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια το παρελθόν σου και οι όψεις που σχηματίζει σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που σε απογοήτευσαν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ενδέχεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου. Οι δεσμευμένοι ας οργανώσουν μία κοντινή απόδραση με το ταίρι τους.


ΛΕΩΝ:Η σημερινή μέρα ίσως να φέρει κάποια εμπόδια και δοκιμασίες στον έρωτα, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μοιράσου τους προβληματισμούς σου με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε μαζί τις λύσεις. Αν όχι, προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να δεις τις επιλογές σου από απόσταση και να ξεκαθαρίσεις ποιες καταστάσεις σε κρατάνε πίσω.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως η προσοχή σου είναι στραμμένη στα αισθηματικά σου. Αν νιώθεις ένταση λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, προσπάθησε να βρεις πρακτικές λύσεις, να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου αλλά κυρίως να δεις τα πράγματα από ψύχραιμη και λογική σκοπιά.


ΖΥΓΟΣ:Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να αναζητήσεις χρόνο για χαλάρωση και ενδοσκόπηση. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, πιθανόν κάποιες αλλαγές που αφορούν το μέλλον της σχέσης σου να σε έχουν προβληματίσει το διάστημα αυτό και σήμερα, να προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως συναντήσουν κάποιον/α από το παρελθόν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής θα σε απασχολήσει έντονα τη σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σε καλεί να το οργανώσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα θελήσουν να οργανώσουν μια κοινωνική βραδιά με φίλους, ανανεώνοντας τη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσουν ένα νέο υποψήφιο ταίρι μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ:Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επηρεάζει τα αισθηματικά σου. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας διάφορες όψεις με τους άλλους πλανήτες, φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα οι σχέσεις σου. Η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις, καθώς φαίνεται πως θα αισθάνεσαι κάποιου είδους ανασφάλεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η σημερινή μέρα παρακινεί να δεις τα πράγματα από μια καινούρια οπτική. Μην διστάσεις να μιλήσεις στο ταίρι σου για αυτά που αισθάνεσαι, ώστε να βρείτε μαζί τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και να θέσετε μαζί νέους στόχους για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να εκμεταλλευτούν την κοινωνική τους διάθεση για να προσελκύσουν νέο ταίρι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η σεξουαλική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα, όπως και η ανάγκη σου να ζήσεις στιγμές πάθους. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και σε βοηθά να του/της εκμυστηρευτείς μύχιες σκέψεις σου, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντήσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά.


ΙΧΘΕIΣ:Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου φανερώνοντας πως θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σου ή να μοιραστείς μαζί του κάποιους προβληματισμούς σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να θελήσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


 


πηγή:https://www.myastro.gr/ 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X