Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή 30/6 thumbnail

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή 30/6

ΚΡΙΟΣ: Ο μήνας κλείνει με την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα, μια όψη που φανερώνει την ανάγκη σου για βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό τη σημερινή μέρα, θέτει ως προτεραιότητα τη σχέση σου και ίσως μέσα από κάποιες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα, να διαπιστώσεις κάποια πράγματα για το ταίρι σου που σε ωθούν σε αποφάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα τη σημερινή μέρα, σε παρακινεί να εκφράσεις συναισθήματα και βαθύτερες ανάγκες σου. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου, ίσως επιδιώξεις να το συναντήσεις με έναν έμμεσο τρόπο. Προσπάθησε να μην γίνεις χειριστικός για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η ειλικρίνεια θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου, Ερμής, με τον Πλούτωνα φανερώνει πως λαμβάνουν χώρα συζητήσεις και αλλαγές στη σχέση σου, λόγω συναισθηματικών ή οικονομικών προβλημάτων. Είναι μια όψη που σε καλεί να θέσεις νέες προτεραιότητες με την ανάγκη σου για ασφάλεια να είναι πρώτη στη λίστα και να σε οδηγεί σε ανάλογες αποφάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια όψη που ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στον δεσμό σου. Σκέψεις που είχαν απωθηθεί και πράγματα που κρατούσες για τον εαυτό σου, έρχονται στην επιφάνεια με σκοπό να μεταμορφωθούν κομμάτια της σχέσης που έχουν βαλτώσει.


ΛΕΩΝ: Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα φέρνει σκέψεις, απωθημένα και φόβους στην επιφάνεια, τα οποία καλείσαι να δεις και να αντιμετωπίσεις. Είναι μια μέρα που θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό και να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου για ανασφάλειες και λάθη που σε οδήγησαν σε λάθος επιλογές στα αισθηματικά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα σήμερα μια όψη που ενδέχεται να σου φέρει μια μοιραία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε μεταμορφώσει! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου μέσα από συναισθηματικές εξομολογήσεις και κάνετε μαζί καινούρια όνειρα για το μέλλον σας.


ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα και σε συνδυασμό με την κορύφωση της αντίθεσης Ερμή – Πλούτωνα, φαίνεται πως η μέρα κρύβει κάποιες εντάσεις. Κάποιο επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα ενδεχομένως να επηρεάσει τη σχέση σου και το κλίμα μεταξύ σας. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που κλείνει τον μήνα σου με την προοπτική μιας γνωριμίας που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου! Οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου ένα μοιραίο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία των αισθηματικών σου, είναι αυξημένες. Οι δεσμευμένοι ίσως πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι αναψυχής που θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα σήμερα και σε παρακινεί να εκμυστηρευτείς κάποιες ανησυχίες ή ανασφάλειες στο ταίρι σου, σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση ή συναισθηματικά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Μη φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις, ώστε να βρείτε μαζί λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου. Η σχέση σου με το ταίρι σου πιθανόν να περνάει κάποιου είδους κρίση, αφού έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που είχαν απωθηθεί ή καταπιεστεί. Άκουσε αυτά που έχει να σου πει χωρίς να γίνεσαι σκληρός ή απόλυτος μαζί του/της.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό και η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα σε παρακινούν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και οργανώσεις μια όμορφη εκδρομή με τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο, γοητευτικό πρόσωπο σε ένα ταξίδι.


ΙΧΘΕΙΣ: Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα είναι μια όψη που φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Το μέλλον της σχέσης σου θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα μοιραίο πρόσωπο.


 


πηγή:https://www.myastro.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X