Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσλήψεις επίκουρων γιατρών από το υπουργείο Υγείας
Σε μεγάλο βαθμό θα πληρωθούν άμεσα οι θέσεις των νοσοκομειακών μονάδων με επικουρικούς ιατρούς έπειτα από σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. Όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 308 επικουρικών ιατρών από τις 403 θέσεις, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί με την υπ. αρ. πρωτ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 39742/2-5-2013 υπουργική απόφαση, για την κάλυψη των αναγκών των δομών υγείας ανά την Επικράτεια.Οι 30 θέσεις εξ αυτών προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη των καίριων αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και την Κρήτης. Μάλιστα με νέα απόφαση του υπουργού Υγείας, Α. Λυκουρέντζου επαναπροκηρύσσονται άμεσα οι 95 θέσεις, για τις οποίες δεν επεδείχθη ενδιαφέρον, εκ των οποίων οι 18 αφορούν επίσης νησιωτικές νοσοκομειακές μονάδες.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσλήψεις επίκουρων γιατρών από το υπουργείο Υγείας

Σε μεγάλο βαθμό θα πληρωθούν άμεσα οι θέσεις των νοσοκομειακών μονάδων με επικουρικούς ιατρούς έπειτα από σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 308 επικουρικών ιατρών από τις 403 θέσεις, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί με την υπ. αρ. πρωτ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 39742/2-5-2013 υπουργική απόφαση, για την κάλυψη των αναγκών των δομών υγείας ανά την Επικράτεια.

Οι 30 θέσεις εξ αυτών προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη των καίριων αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και την Κρήτης. Μάλιστα με νέα απόφαση του υπουργού Υγείας, Α. Λυκουρέντζου επαναπροκηρύσσονται άμεσα οι 95 θέσεις, για τις οποίες δεν επεδείχθη ενδιαφέρον, εκ των οποίων οι 18 αφορούν επίσης νησιωτικές νοσοκομειακές μονάδες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X