Ερμής στον Σκορπιό έως 5/11/2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια thumbnail
Οι συζητήσεις μας αποκτούν βάθος και οι διάλογοι περιστρέφονται γύρω από συναισθηματικής φύσεως ζητήματα, γύρω από την ψυχολογία, τη μεταφυσική και τον θάνατο.

Ερμής στον Σκορπιό έως 5/11/2017: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σήμερα 17/10/2017, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνούμε, το είδος των σκέψεών μας και τα πεδία ενδιαφερόντων μας. Έως τις 5/11/2017, οι συζητήσεις μας αποκτούν βάθος και οι διάλογοι περιστρέφονται γύρω από συναισθηματικής φύσεως ζητήματα, γύρω από την ψυχολογία, τη μεταφυσική και τον θάνατο. Παράλληλα, μας απασχολούν οικονομικές συμφωνίες, χρέη ή κληρονομιές, ενώ φαίνεται πως προσπαθούμε να βρούμε την ουσία στα πράγματα και να αναζητήσουμε κάποιο κρυμμένο νόημα ή μια θαμμένη αλήθεια.


 

Ποιες όψεις σχηματίζει ο Ερμής στον Σκορπιό τον Οκτώβριο


Κατά την πορεία του στο ζώδιο, ο Ερμής συναντά αρχικά τον Δία σε μια όψη συνόδου στις 18/10, η οποία φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, ενώ παράλληλα προάγει την έρευνα και τον διάλογο γύρω από θέματα ταμπού. Στις 24/10, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας συζητήσεις, εξελίξεις και δράσεις που έχουν ως κίνητρο την αλληλεγγύη, την συμπόνια και την πνευματική εξέλιξη, ενώ στις 28/10, το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει την εκφραστικότητα, φέρνει λύσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές μας υποθέσεις, αλλά και ευκαιρίες μέσα από τις οποίες δυναμώνουμε και μεταμορφωνόμαστε.


 


Πως θα επηρεάζει το ζώδιο σου ο Ερμής στον Σκορπιό
ΚΡΙΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο οικονομικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Έως τις 5/11, πιθανόν να προχωρήσεις σε τακτοποίηση χρεών προς οικονομικούς οργανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι στο εισόδημα του/της συντρόφου σου, επηρεάζοντας και τη συμβίωσή σας. Παράλληλα, είναι πιθανό να συνάψεις μια νέα οικονομική συμφωνία που θα αποδειχθεί άμεσα κερδοφόρα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να εξομολογηθείς κάποιες μύχιες σκέψεις σου στο ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με έναν παλιό σου σύντροφο.


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Έως τις 5/11, το κλίμα στη σχέση σου με τον/την σύντροφό σου αλλάζει μέσα από βαθύτερη επικοινωνία και αμοιβαίες εξομολογήσεις, ενώ παράλληλα, φαίνεται να παρουσιάζοντες ιδέες και λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούσαν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να κάνουν μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι μόνιμο και σταθερό. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, η διέλευση αυτή φέρνει εξελίξεις στις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια καινούρια που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Έως τις 5/11, πιθανόν να αλλάξουν κάποιες συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σου, μέσα από τις οποίες επηρεάζεται το πρόγραμμά σου, οι συναδελφικές σου σχέσεις ή οι αρμοδιότητές σου. Παράλληλα, φαίνεται πως σε απασχολεί η φυσική σου κατάσταση, η διατροφή σου και γενικότερα το σώμα σου και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις κάποιες δραστηριότητες για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, όμως μία δίαιτα, γιόγκα, άθληση ή διαλογισμό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον έρωτα και τη δημιουργία. Έως τις 5/11, θα δεις τον εαυτό σου να αποζητά περισσότερο το φλερτ, τη διασκέδαση και το πάθος, ενώ θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα και μυστήρια πρόσωπα. Παράλληλα, η διέλευση αυτή σε κάνει να νιώθεις πιο δημιουργικός και να προβάλεις τα ταλέντα σου, κάτι που σου χαρίζει επαγγελματική αναγνώριση και προσωπική ικανοποίηση. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους βελτιώνεται και μέσα από την επικοινωνία, καταφέρνεις να κατανοήσεις προβλήματα που τα απασχολούν και να τα βοηθήσεις.


ΛΕΩΝ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο το σπίτι και θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Το διάστημα αυτό, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιους διακανονισμούς που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Από την άλλη, ίσως προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή χρειαστεί να εστιάσεις σε υποχρεώσεις που αφορούν τους γονείς σου ή το πατρικό σου σπίτι. Ακόμη, η διέλευση αυτή ενδέχεται να φέρει κάποιες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αποφάσεις για την κοινή σας συμβίωση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έως τις 5/11, είναι πιθανό να αυξηθεί η συχνότητα των μετακινήσεών σου και οι επαγγελματικές σου επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μια ξένη γλώσσα ή να αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης. Από την άλλη, φαίνεται πως επικοινωνείς περισσότερο με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς αλλά και με τον/την σύντροφό σου, κάνοντας βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Τέλος, το διάστημα είναι ιδανικό για κοντινές εκδρομές και ταξίδια που διευρύνουν τους ορίζοντές σου.


ΖΥΓΟΣ


Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Έως τις 5/11, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημά σου ή κάποια πρόσθετα έξοδα, τα οποία σε ωθούν να κάνεις μια καλή διαχείριση στα χρήματά σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να τακτοποιήσεις μια οφειλή που σου δημιουργούσε ανασφάλεια ή να υπάρξει κάποια βελτίωση στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου. Δάνεια και επενδύσεις αποτελούν, επίσης, πεδία ενδιαφέροντος, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων αυτή την εποχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 17/10, φέρνοντας νέα δεδομένα τόσο σε σχέσεις όσο και σε επαγγελματικά σχέδια. Θα έχεις αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως πολλαπλασιάζονται οι επαφές σου, κοινωνικές και επαγγελματικές ή δρομολογείς οφειλές και συμφωνίες. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο διάλογος σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους εξιτάρει διανοητικά!


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε παρακινεί να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου και να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Φαίνεται πως έρχεσαι σε επαφή με το διαισθητικό σου κομμάτι το διάστημα αυτό και αντιλαμβάνεσαι κρυφά μηνύματα ή αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Καλό είναι να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, ώστε να μην επηρεαστεί η εικόνα σου, καθώς επίσης να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων είτε για επαγγελματικές είτε για προσωπικές σου υποθέσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε παρακινεί να διευρύνεις τον κύκλο σου. Έως τις 5/11, θα κάνεις γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Δεν αποκλείεται, ακόμη, να ξεκινήσεις να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες με φίλους και ομοϊδεάτες. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται πως θα διανύσεις ένα ευχάριστο και κοινωνικό διάστημα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ενδέχεται να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό επηρεάζοντας τον τομέα της καριέρας σου και δρομολογώντας σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία. Συζητήσεις με ανώτερους για τις αρμοδιότητές σου ή μια καινούρια συμφωνία, είναι πιθανό να λάβουν χώρα το διάστημα αυτό, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες μετακινήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον ή ακόμη και να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγή στον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Γενικά, οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και το μέλλον σου θα σε απασχολήσουν έντονα και φαίνεται πως θα διανύσεις μια μεταμορφωτική περίοδο σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.


ΙΧΘΕΙΣ


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν σπουδές και ανώτερη μόρφωση, καθώς επίσης και εμπορικές συμφωνίες ή συνδιαλλαγές με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα μεταπτυχιακό ή να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Ακόμη, επαγγελματικά σου σχέδια και συνεργασίες με άλλες χώρες δρομολογούνται και σου αποφέρουν κέρδη, ενώ γενικά η περίοδος αυτή είναι ιδανική να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εξελιχθείς πνευματικά.


 


πηγή:myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X