Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/10 thumbnail
Η επικοινωνιακή γλυκύτητα και η τρυφερότητα του χθεσινού θετικού Τριγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, συνεχίζει και σήμερα, φέρνοντας ευχάριστα νέα και τρυφερές εξομολογήσεις, κυρίως στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Καρκίνους, του 2ου δεκαημέρου!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/10

Η επικοινωνιακή γλυκύτητα και η τρυφερότητα του χθεσινού θετικού Τριγώνου Ερμή-Ποσειδώνα, συνεχίζει και σήμερα, φέρνοντας ευχάριστα νέα και τρυφερές εξομολογήσεις, κυρίως στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Καρκίνους, του 2ου δεκαημέρου!


 


ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σε προειδοποιεί για εξελίξεις που θα έρθουν και θα είναι για το καλό σου. Καλό είναι να ανασκουμπωθείς, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια του, γιατί θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά σου ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις και η συμπεριφορά σου, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή και τη δική σου αλλά και των γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις να δεις κάποιες καταστάσεις με αντικειμενικό τρόπο και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στον οικογενειακό τομέα που σε προβληματίζουν ακόμη. Θέλεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα αλλά να ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για εσένα και απαιτείται προσοχή. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου, λέγοντας κάποιες αλήθειες να προκαλέσεις δυσαρέσκεια. Φρόντισε να περάσεις τις ιδέες σου με πολύ διαλλακτικότητα ώστε στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.


ΛΕΩΝ: Την σημερινή ημέρα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα. Θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Αναμένεται να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Μην σε ανησυχεί τίποτα και φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί θα έρθουν οι λύσεις σε διάφορα ζητήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα κάποια γεγονότα από τρίτα πρόσωπα θα σε αποσυντονίσουν αρκετά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο και να δεχτείς την βοήθεια του.


ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα έχεις και πολύ καλή διάθεσή και μεγάλη αισιοδοξία. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου, σου δίνει όλες του τις καλές επιρροές και η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε κάποια τρίτα πρόσωπα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα πρέπει να κινηθείς με πολύ μεγάλη μεθοδικότητα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση, και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ενεργητικότητα. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα, θα πρέπει να ξεκινήσεις και να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου και ειδικότερα στον οικογενειακό σου τομέα. Μπορεί να έχεις πληγωθεί από την συμπεριφορά των άλλων αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Στο τέλος θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.


ΙΧΘΥΣ: Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σου κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου αλλά σου φέρνει και καινούργιες υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να δώσεις λύσεις. Φρόντισε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου για να μπορέσεις να τελειώνεις με όλα αυτά με την επιτυχία που θέλεις.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X