Νοέμβριος 2017: Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του μήνα για τα 12 ζώδια  thumbnail
Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας θα αποδειχτεί άκρως ερωτικός, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα!

Νοέμβριος 2017: Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του μήνα για τα 12 ζώδια

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο μήνας θα αποδειχτεί άκρως ερωτικός, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα!
Πάμε να δούμε ποιες είναι οι τυχερές αλλά και δύσκολες μέρες του Νοέμβρη!


 


Τα φεγγάρια του Νοέμβρη !


4 Νοεμβρίου: Πανσέληνος στον Ταύρο και… οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, οφείλουν να συγκρατήσου νεύρα και συναισθηματικά ξεσπάσματα! Ας εκμεταλλευτούν το πάθος και τον συναισθηματισμό των ημερών για να περάσουν «ζεστά» αυτές τις ημέρες! Η προσοχή όλων στρέφεται στο χρήμα, τα κεκτημένα αλλά και τον συναισθηματικό τομέα!

18 Νοεμβρίου: Νέα Σελήνη Σκορπίσια και ανοίγει μία νέα εποχή άκρως ερωτική, ιδιαίτερα διορατική και με έμφαση στο χρήμα! Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου οφείλουν να αναγνωρίσουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει το Νέο Φεγγάρι!
Ο Καλός Νοέμβρης!


3 Νοεμβρίου : Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Κρόνο θα φέρει σιγουριά στις ερωτικές σχέσεις αλλά και… γεμάτα πορτοφόλια σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Επιπλέον το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα εκπληρώσει πολλά από τα συναισθηματικά όνειρα των Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου.

9 Νοεμβρίου: Πάθος, δύναμη, ερωτισμό και χρήμα θα φέρει η μέρα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Ήλιε και Πλούτωνα, ευχαριστούμε για το Εξάγωνο!

11 Νοεμβρίου: Ισχυρή θέληση, σπουδαίες αποφάσεις και ανατρεπτικές ιδέες μας φέρνουν κοντά στην επιτυχία, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Κρόνος και Ουρανός, οραματίζονται τα καλύτερα σήμερα!

13 Νοεμβρίου: Τι συμβαίνει όταν ο Δίας και η Αφροδίτη συνεργάζονται… από κοντά; Τύχη στον Έρωτα, μεγάλοι έρωτες, πάθος, ρομαντισμός, χρήμα και πολλές επιθυμίες που θα γίνουν πραγματικότητα! Οι πιο τυχεροί; Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!


16 Νοεμβρίου: Όλοι θέλουν να ζήσουν το παραμύθι! Και αυτή είναι η μέρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που θα μπορέσουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, να το ζήσουν! Ρομαντισμός, τρυφερότητα, συναίσθημα, διαίσθηση και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

17 Νοεμβρίου: Για να πετύχεις πρέπει να είσαι αποφασιστικός, δυναμικός, να έχεις πειθώ και να διεκδικείς ασταμάτητα! Αυτόν το χαρακτήρα θα έχουν και θα τους βοηθήσει να πετύχουν ότι επιθυμούν το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

21 Νοεμβρίου
: Έρχονται μεγάλοι έρωτες, μοιραίες αγάπες, έντονη σεξουαλικότητα και άσβεστο πάθος! Επιπλέον το πορτοφόλι γεμίζει κέρδος και το χαμόγελο επιστρέφει για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα…, φλέγεται!


25 Νοεμβρίου:  Πόσο μοναδικό είναι να χτυπά έτσι ξαφνικά το τηλέφωνο σου και να βλέπεις το μήνυμα που ήθελες τόσο καιρό να σου έρθει; Πόσο μαγικό είναι να περπατάς και να συναντάς απρόσμενα εκείνον τον άνθρωπο που δεν σταματάς να σκέφτεσαι; Αυτό θα φέρει η σημερινή μέρα για τους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού!

28 Νοεμβρίου: Μην παραπονιέσαι αν η επικοινωνία είναι τώρα τυπική και ίσως λίγο ψυχρή! Μπορείς να χαίρεσαι γιατί η εντιμότητα, η ευθύτητα και η αυθεντικότητα νικούν, με αποτέλεσμα να ξέρεις πως, ό,τι ακούς, όντως ισχύει! Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου «δουλεύει» για τους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!
Ο Κακός Νοέμβρης!


4 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη στο Ζυγό έρχεται σε κόντρα με τον Ουρανό στον Κριό προκαλώντας αιφνίδια δυσάρεστα οικονομικά γεγονότα αλλά και έντονους τσακωμούς στην ερωτική ζωή των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου.

14 Νοεμβρίου:  Άλλη μια ημέρα που ο Ποσειδώνας μας χτυπά την πόρτα της απογοήτευσης αφού σε κόντρα με τον Ερμή, φέρνει εξαπατήσεις, ψέματα και εξιδανικεύσεις! Προσοχή στα… «ροζ γυαλιά», για άλλη μια φορά, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! 

19 Νοεμβρίου: Ημέρα «πολεμική» η σημερινή και γεμάτη από επικίνδυνα και λάθος πάθη! Παιχνίδια εξουσίας, κακίες, σκληρότητα αλλά και ορμές που δεν μπορούν να συγκρατηθούν, φέρνει το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, για του Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!


 


πηγή:.oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X