Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22/1- 28/1

Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο – Μαθηματικό

mikidis,arithmologos

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

 

AΡΙΘΜΟΣ 1

Για όσους από σας είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Από την άλλη, αν βρίσκεστε σε σοβαρή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία  να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο. Γενικά , τα πράγματα στον ερωτικό τομέα  την περίοδο αυτή είναι ενδιαφέροντα με θετική χροιά.

Στα εργασιακά σας έχετε την αίσθηση πως δουλεύετε πολύ σκληρά, όμως δεν λαμβάνετε την ανάλογη αναγνώριση ή οικονομική επιβράβευση. Είναι σημαντικό να προβάλετε τον εαυτό σας δείχνοντας στους άλλους πως η επιτυχημένη πορεία σας δεν είναι τυχαία.

Κάποιοι από σας πρέπει να κάνετε μία έρευνα-βολιδοσκόπηση  σχετικά με την πιθανότητα εργασίας  στο εξωτερικό και  να οδηγηθείτε σε εποικοδομητικά συμπεράσματα.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Όταν αισθανόμαστε κουρασμένοι από την αναμονή ή την απραξία, αποφασίζουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Είναι εκείνες οι πρώτες ενέργειες που πρέπει κάνουμε προκειμένου να κινηθούμε προς κάποιο στόχο.

Ετσι λοιπόν πετάξτε  από πάνω σας το δισταγμό και την αβεβαιότητα και χαράξτε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο στόχο σας.

Κάποιοι από σας  παρόλο που έχετε πολλά, αναζητάτε περισσότερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο.

Αν σας παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία μην διστάσετε να την αρπάξετε, επειδή δεν είσαστε πλήρως πεπεισμένοι για το κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη προσπάθεια σας .

Κάντε σωστές διαπραγματεύσεις και  συνάψτε τις κατάλληλες συμμαχίες προκειμένου να επιτευχθεί ο  στόχος.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Είστε σε φάση που αναζητάτε εναν σύντροφό  ανάλογα με το ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο λογική επιλογή για μακροχρόνια σχέση. Έτσι μπορεί να βάλετε στην άκρη συναισθηματισμούς και να επιλέξετε ανάλογα με το τι υπαγορεύει η εργασία, τα οικονομικά σας ή η κοινωνική σας θέση.

Αναζητάτε άτομο πιστό και παρόλο που μπορεί να μη φέρνει πάθος και ενθουσιασμό στην ζωη σας, θα είναι στοργικό και θα φροντίζει να παρέχει τα απαραίτητα στο/στη σύντροφό του.

Όσον αφορά σε δουλειά και καριέρα, είστε σε φάση που δουλεύετε μεθοδικά και χτίζετε την επαγγελματική σας επιτυχία βήμα βήμα.

Προτιμήστε θέσεις εργασίας ή δραστηριότητες που είναι σίγουρες και εδραιωμένες, όπως σε ιδρύματα, οργανισμούς και μεγάλες εταιρίες και ότι  σχετίζεται με τη φύση, τη γη ή τα ζώα.

Για κάποιους από σας  μία επένδυση θα έχει μακροπρόθεσμη απόδοση.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ένα αίσθημα απογοήτευσης ,δυσαρέσκειας και πλήξης θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι ίσως έχετε απογοητευτεί από προηγούμενη σχέση κι έτσι δεν αισθάνεστε πλέον ενθουσιασμό για το ενδεχόμενο μιας νέας αγάπης . Η εβδομάδα αυτή σας δίνει μια ευκαιρία ενδοσκόπησης και σας ενθαρρύνει να διερευνήσετε και να αξιολογήσετε τις επιλογές σας, οι οποίες είναι πολλές αλλά λόγου φόβου επιλέγετε την μοναξιά.

Όσοι είστε σε σχέση πρέπει να προβείτε σε ενέργειες ανανέωσης, καθώς κινδυνεύει να πληγεί από την ρουτίνα και τη συνήθεια. Ίσως εκδηλωθεί μια συναισθηματική απομόνωση, ή ενδέχεται να νιώσετε ότι η σχέση σας είναι στάσιμη και δεν οδηγεί πουθενά. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αναρωτηθείτε αν η σχέση αυτή σας καλύπτει ή όχι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Φιλοδοξίες, όνειρα, πειρασμοί, φαντασιώσεις, προσδοκίες.Την εβδομάδα αυτήν μπροστά σας απλώνεται ένα σύμπαν απεριόριστων δυνατοτήτων, πιθανοτήτων και επιλογών, που περιμένουν να πραγματοποιηθούν.

Ο κίνδυνος είναι ότι αν δεν είσαστε προσεκτικοί και ρεαλιστές, οι πιθανότητες θα παραμείνουν απλά πιθανότητες και  τα όνειρα δε θα υλοποιηθούν ποτέ.

Συγκρατείστε τις σκέψεις σας και μην  τις μεγενθύνετε -θετικά ή αρνητικά- πέρα από κάθε μέτρο. Έτσι μπορεί να φτάνετε στην ..εκκλησια με μια φρέσκια γνωριμία που μόλις προέκυψε και γενικά υπάρχει η τάση να κάνετε την τρίχα – τριχιά όπως λέμε.

Μην χάνετε χρόνο στο τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να συμβεί, γιατί τελικά μένετε  άπρακτοι και η όποια ευκαιρία  είχατε μπροστά σας εξαφανίζεται.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Για όσους από σας έχετε χωρίσει από το αγαπημένο σας πρόσωπο ,τα γεγονότα της εβδομάδας δε θα σας αφήσουν να διαγράψετε το  πρόσωπο αυτό καθώς μπορεί να έχετε εξομολογήσεις που  θα αναθερμάνουν την αγάπη ,δείχνοντας σας  πως η έλξη σας είναι ακόμα ζωντανή και πάτε για δεύτερη ερωτική αρχή.

Για τους αδέσμευτους  θα έχετε ξαφνική επικοινωνία με ένα νέο πρόσωπο με  όμορφη εμφάνιση, ευγενική συμπεριφορά, που αμέσως θα μπεί καρδιά σας. Από την αρχή που θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας, θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Προχωρήστε ανάλογα..

Για όσους είστε σε σχέση θα έχετε ειλικρινείς συζητήσεις  με το ταίρι σας καθώς  έρχονται ξεκαθαρίσματα. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σας, απαλλάσεστε από αμφιβολίες.

 

AΡΙΘΜΟΣ 7

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας ,γιατί μπορεί να έχετε οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Αν έχετε στα χέρια σας πολλές υποθέσεις που τρέχουν συγχρόνως, η εβδομάδα προτρέπει  ότι είναι καλύτερο ν’ αποφασίσετε να θυσιάσετε κάποια, ώστε να επιτευχθεί η ισορροπία κι ένα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό έχει την ίδια έννοια όχι μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ασχολία, όπως χόμπυ κλπ. Οποιαδήποτε αλλαγή κι αν έχετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το σημαντικό είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες γιατί  έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε.

Το διάστημα αυτό  συνδέεται και με ταξίδια. Μπορεί να είναι επαγγελματικό ταξίδι ή ταξίδι αναψυχής, ενώ μία άλλη πιθανή αλλαγή που μπορεί να φέρει είναι η αλλαγή σπιτιού.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Επενδύστε στην εποικοδομητική επιμονή και την ανεκτικότητά σας, για να κατακτήσετε τους στόχους και τα προσωπικά σας επιτεύγματα, επιμένετε με καρτερικότητα και κατανόηση σε μια ολόφρεσκη γνωριμία που βασανίζει με αμφιβολίες την καρδιά σας, μην το βάζετε κάτω αν δεν πραγματοποιούνται σύντομα τα ερωτικά σας σχέδια.

Πολλοί από σας θα έχετε μια είδηση οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόκληση για ανέλιξη, για ανέβασμα σε ένα άλλο επίπεδο.

Όσοι χρωστάτε θα έχετε ευκαιρία να διαχειριστείτε με επιτυχή τρόπο τα χρέη σας προς δημόσιο και ειδικά προς τράπεζες

AΡΙΘΜΟΣ 9

Αντισταθείτε στις επιθυμίες των άλλων, ακόμα κι αν αυτοί είναι σε θέση ισχύος σε σχέση με εσάς. Μπορεί οι άλλοι να προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο και η εβδομάδα σας προτρέπει να είσαστε αυστηροί στη στάση σας και να μάθετε να λέμε όχι όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Βρισκόσαστε  σε στενό κλοιό και κάποιοι από σας είστε αντιμέτωποι με κάποιας μορφής επίθεση και  οι πιθανότητες νίκης  δεν είναι με το μέρος μας.

Καταναλώστε πολύ ενέργεια και βάλτε τα δυνατά σας , προκειμένου να αμυνθείτε.

Καριέρα, φιλοσοφία ή πνευματικά θέματα, είναι τα πεδία που θα πρέπει να δώσετε μάχες..

Μάνος Μηκίδης

Αριθμολόγος- Μαθηματικός

e-mail.:[email protected]

Σχετικά άρθρα