Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 30/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά φαίνεται ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά, καθώς θα καταφέρεις να εκφράσεις το πάθος σου στον σύντροφό σου την σωστή στιγμή, με τη βοήθεια του Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά βοηθητική και στην περίπτωση που είσαι μόνος και προσπαθείς να προχωρήσεις με μια νέα κατάκτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και δεν θα σταματήσεις αν δεν καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις. Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρίσκεσαι σε σχέση μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες σε αυτήν, λειτουργώντας με πολύ θετική διάθεση. Αν είσαι μόνος, μια νέα ρομαντική περιπέτεια έχεις όλες τις πιθανότητες να προκύψει. Είσαι προετοιμασμένος;

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά έχεις καλή διάθεση και με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Σήμερα, λοιπόν, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να πάρετε αποφάσεις από κοινού που θα σηματοδοτούν μια νέα περίοδο στη ζωή σου. Αν είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία προκύπτει μέσα από καλή παρέα και διασκέδαση. Μην αρνηθείς προτάσεις, λοιπόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά θα μπορέσεις να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου αν καταφέρεις τελικά να διαχειριστείς τους φόβους και τις ενοχές που έχεις μέσα σου. Η πίεση που νιώθεις έρχεται από εσένα τον ίδιο, για αυτό βρες χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου και να μην τα μεταφέρεις όλα αυτά στο ταίρι σου πληγώνοντάς το.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε κάποιες καταστάσεις σήμερα που υπάρχει θετική διάθεση και είσαι σε θέση να συζητήσεις κοιτώντας το αποτέλεσμα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία ή την δημιουργία μιας νέα σχέσης που προκύπτει από μια υπάρχουσα γνωριμία. Απόλαυσε τις στιγμές σου χωρίς άγχος και πίεση και άφησε την πόρτα σου ανοιχτή στις ευχάριστες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που η σχέση σου εξελίσσεται θετικά, η σημερινή άσχημη διάθεση σε κάνει απότομο και αρνητικό. Καλό είναι να εξηγήσεις στο ταίρι σου τί συμβαίνει και να μην ξεσπάς επάνω του το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Αν είσαι μόνος, ίσως είναι καλύτερα να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι για να ρίξεις λίγο τους τόνους της ψυχολογικής έντασης που κρύβεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια πράγματα μέσα στην σχέση σου βελτιώνονται και εσύ νιώθεις και πάλι εκείνο το χτυποκάρδι του πρώτου καιρού. Απόλαυσε το πάθος και την ενέργεια που ρέει σήμερα στον δεσμό σου χωρίς να προσπαθήσεις να βάλεις όρια και κανόνες. Αν είσαι μόνος, με κάποιον τρόπο θα κάνεις μια νέα αρχή. Μια καινούρια ζεστή και τρυφερή σχέση δεν αργεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση. Αυτή με κάποιον τρόπο θα βγει στην επιφάνεια, ενώ δεν θα λείψουν οι προσπάθειες να χειριστείς τον άνθρωπό σου και να τον καταπιέσεις αλόγιστα. Ρίξε τους τόνους και σκέψου λογικά, αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αναστάτωση και άσχημο κλίμα στη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αισθηματικά σου ευνοούνται και θα είσαι γεμάτος γοητεία και καλή διάθεση. Επωφελήσου της ευκαιρίας και ετοίμασε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, φτιάχνοντας το κλίμα για να εξομολογηθείς την αγάπη σου και τα τρυφερά σου συναισθήματα στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την πόρτα ανοιχτή σε νέες περιπέτειες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να νιώσεις ζεστασιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου θα περάσεις καλά σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα. Αν και δυσκολεύεσαι να δείξεις τα συναισθήματά σου, έχεις καλή διάθεση, δεν επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που χαλούν το κέφι και προσπαθείς να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο κεφάτη. Έτσι, θα περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου αν βρίσκεσαι σε σχέση. Ειδάλλως, άφησε την πόρτα ανοιχτή και καλωσόρισε μια νέα σχέση στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρίξε τους τόνους στην αισθηματική σου ζωή και μην είσαι έτοιμος για μάχη με καθετί που λέει ο σύντροφός σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί προτού αντιδράσει για να μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, η διάθεσή σου δεν είναι καθόλου ρομαντική. Προτίμησε να βρεθείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα μέσα σου.

ΙΧΘΥΣ: Η σχέση σου επηρεάζεται από τη σημερινή σου ψυχολογία και δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείς με τον σύντροφό σου εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Είτε θα παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως θύμα, είτε θα προσπαθήσεις να ασκήσεις έλεγχο στο ταίρι σου και αυτό δεν θα του αρέσει καθόλου. Λάβε υπόψη σου τις συμβουλές αυτές και πράξε αναλόγως.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα