Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 01/02

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε την θέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ευνοείσαι απόλυτα για μια πολύ καλή γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις κι όχι μόνο να δίνεις τόσα πολλά. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην αφήνεις τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς να βάζουν το ταίρι σου σε δεύτερη μοίρα, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να περιμένεις εξελίξεις, που θα φέρει ξαφνικά μια καινούργια γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που λες, γιατί θα πεις λόγια που πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κινηθείς άμεσα, γιατί σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ: Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

ΖΥΓΟΣ: Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε οδηγήσει σε ευχάριστες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες, που αφορούν την καθημερινότητά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σου θα ξεπεραστούν. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στο ταίρι σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που εκπέμπεις, σίγουρα θα προκύψει μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος-η, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα