Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/02

Οι υπερβολές αλλά και οι ζημιές εξαιτίας του χθεσινού Τετραγώνου Αφροδίτης με Δία, συνεχίζουν και σήμερα! Όχι στην ανωριμότητα στον Έρωτα και στα υπερβολικά έξοδα για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα, Κριέ, έχουν ιδιαίτερη ένταση. Η ρουτίνα απομακρύνεται, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μπεις σε ένα αδιάκοπο παιχνίδι ανταγωνισμού, που πιθανόν να σε κουράσει. Οι συγκινήσεις που θα ζήσεις, είναι έντονες, μα φρόντισε να μην παρασυρθείς και τήρησε τα προσχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σου ζωή, Ταύρε, απαιτεί φροντίδα και άμεση προτεραιότητα. Μην εξωτερικεύεις οτιδήποτε νιώθεις, χωρίς να εξασφαλίσεις ότι θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση. Θα αποφύγεις πολλά δυσάρεστα σχόλια, τηρώντας απλά τις απαραίτητες αποστάσεις και κρατώντας ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δυσάρεστες καταστάσεις, Δίδυμε, σε πιέζουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας λύσεις. Η αποφασιστικότητά σου μεγαλώνει ξαφνικά και αναλαμβάνεις δράση. Τα συναισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, όμως καταφέρνεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Καρκίνε, σήμερα ευνοεί τη διάθεσή σου, ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Κάποια νέα γνωριμία σου προσφέρει στήριξη σε σοβαρό ζήτημα. Με τη βοήθεια αυτή καταφέρνεις να ολοκληρώσεις ένα ζήτημα, που σε απασχολεί εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Η αισιόδοξη φύση σου, Λέων, σε οδηγεί σε τολμήματα, που διορθώνουν τεράστια λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, αρχίζουν να αποδίδουν τώρα, γεγονός που σε οδηγεί στην αναζήτηση καλύτερων συνθηκών ζωής. Φίλοι και οικογένεια χαίρονται με την εξέλιξη αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διαρκής σου τάση, Παρθένε, να αναλύεις τις καταστάσεις, σε οδηγεί σε λύσεις αρκετά εύστοχες και ικανές να δώσουν οριστικό τέλος σε χρόνια προβλήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι εξαιρετικές και οδηγούν τη ζωή σου, με αργά αλλά σταθερά βήματα, σε μελλοντική αναβάθμιση.

ΖΥΓΟΣ: Οι επιδιώξεις σου, Ζυγέ, βρίσκονται μπλοκαρισμένες από άτομα και καταστάσεις, που δημιουργούν με μοναδικό σκοπό τη στασιμότητά σου. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, οι εκκρεμότητές σου θα καλυφτούν (με σχετική δυσκολία, αλλά οριστικά), αφήνοντας χώρο για τις μελλοντικές εξελίξεις που θα είναι πολύ θετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται τώρα, Σκορπιέ, σε πολλούς τομείς. Μη βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις, αφού υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Τα σταθερά, αλλά λιγότερο τολμηρά βήματα βοηθούν περισσότερο το αποτέλεσμα

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανήτες βοηθούν σε ευνοϊκές εξελίξεις, Τοξότη, και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις επιμέρους δραστηριότητες να τρώνε τον πολύτιμο χρόνο σου. Η οικογένεια σε πιέζει σε διάφορα επίπεδα, μα σήμερα δείξε συγκατάβαση και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές έγνοιες και προβλήματα σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, Αιγόκερε, και δεν βλέπεις πουθενά λύση. Οι πλανητικές όψεις όμως θα βοηθήσουν να μπει τάξη στο χάος που επικρατεί. Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν, αρκεί να μπορέσεις και σήμερα να τηρήσεις πιστά το πρόγραμμα που απαιτείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις και αντιθέσεις με σημαντικά πρόσωπα έρχονται σήμερα, Υδροχόε, που πρέπει να προσπαθήσεις οπωσδήποτε να μην έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που θα σου επιτρέψουν να αποφύγεις τον κίνδυνο. Πολλά άλυτα ζητήματα θα σε απασχολήσουν τώρα, μα θα υπάρξουν λύσεις μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Μεγάλες αναζητήσεις, Ιχθύ, οδηγούν σε ανανέωση και αλλαγές. Η νέα σου ζωή περιλαμβάνει ευκολίες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και περισσότερες ευθύνες, που θα χρειαστεί κόπος και προσοχή για να ανταπεξέλθεις. Το μέλλον διαγράφεται αισιόδοξο και δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα