Αόρατη κλωστή: Ο πιο ερωτικός Ντάνιελ Ντέι Λιούις!

Ένας άνδρας πανέμορφος (Ντάνιελ Ντέι Λιούις) πετυχημένος σχεδιαστής, πλούσιος, κοινωνικά καταξιωμένος
(για όλη την υψηλή κοινωνία ήταν must να ραβόταν στον οίκο του) αλλά ιδιόρρυθμος -όπως συμβαίνει στους περισσότερους ταλαντούχους- και ορκισμένος εργένης, συναντά τον έρωτα. Και διαδραματίζεται μια ανελέητη πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι που με θεμιτά και αθέμιτα μέσα (δηλητηριάζεται από τη σύντροφο), παλεύουν να νικήσουν και να υποτάξουν ο καθένας τον άλλον στην απόλυτη κυριαρχία του!!!
Μια υπόθεση που διαδραματίζεται πολύ συχνά στις ιδιωτικές μας σχέσεις με ολέθρια αποτέλεσματα, μόνο που στην ταινία γίνεται η ανατροπή!!!!
Ωραία ταινία, υπέροχη σκηνοθεσία, εκπληκτικός ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις και είναι κρίμα που φέτος στα Όσκαρ θα κοντραριστεί με τον Τσώρτσιλ (Γκάρι Όλντμαν) και όπως δηλώνει ο ίδιος θεωρεί βέβαιο ότι θα χάσει!!
Την ταινία αξίζει να τη δείτε για να μείνει ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στη θύμηση σας με τη γνωστή συγκινητική ψυχογραφική του ερμηνεία, καταφέρνοντας πάντα να γίνει ένα με το δέρμα του ρόλου!! Θυμάστε την απίστευτη οσκαρική ερμηνεία του στη ταινία Λίνκολν.
Μη τον χάσετε!!

Άννα Δρούζα

Πληροφορίες για την ταινία

Αμερικανική ταινία

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον

Πρωταγωνιστές: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κριπς, Λέσλι Μάνβιλ

Διάρκεια: 130′

Υπόθεση:

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις υποδύεται τον διάσημο μόδιστρο Reynolds Woodcock, που μαζί με την αδελφή του, Cyril ζουν στο μεταπολεμικό Λονδίνο, στα 50s. Οι δυο τους βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας μέλη της βασιλικής οικογένειας, κινηματογραφικούς σταρ, κληρονόμους και αριστοκράτες με το χαρακτηριστικό στυλ του Οίκου των Woodcock.
Οι γυναίκες πάνε και έρχονται στη ζωή του Woodcock , εξασφαλίζοντας στον αμετανόητο εργένη έμπνευση και συντροφιά, μέχρι που συναντά μια νεαρή, δυναμική γυναίκα, την Alma, η οποία γίνεται η μούσα και η ερωμένη του, αναστατώνοντας τη ζωή του.

Σχετικά άρθρα