Πώς περνούν τα 12 ζώδια την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με τα άστρα;

Ο Καρκίνος πρώτος και καλύτερος έχει ήδη προμηθευτεί το τελευταίο βιβλίο μαγειρικής για την Σαρακοστή. Έχει να φτιάξει τόσες συνταγές, που δεν του φτάνουν 40 ημέρες για να τις προλάβει όλες. Δε λες που η μαγειρική είναι πολύ της μόδας και τον γλυκοκοιτάνε όλες οι όμορφες του ζωδιακού; Μεγάλο σουξέ ο άτιμος!

 

Ο Ταύρος αρνείται πεισματικά να σηκωθεί από τον καναπέ για να πετάξει τον χαρταετό και έχει κάνει… ανάθεση έργου στον Παρθένο, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος να βρει τον σωστό επιστημονικό τρόπο να ζυγίσει την καλούμπα και να κάνει τον αετό να πετάξει άψογα. Για βοηθό έχει πάρει τον Δίδυμο που διασκεδάζει να βλέπει τον Παρθένο να σπάει το κεφάλι του υπολογίζοντας, όσο εκείνος τσιμπάει από δω κι από κει κανέναν μεζέ.

 

Ο Σκορπιός θέλει κι εκείνος να πετάξει τον τέλειο χαρταετό, μα του μπαίνει στην μύτη ο Λέοντας, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει σε όλη την παρέα πως κανείς δεν τον παραφτάνει, κι ας μην έχει καν ακόμη αγοράσει χαρταετό!!!

Τοξότης και Υδροχόος, αδιαφορούν παντελώς και κάνουν σχέδια για το που θα πάνε το Πάσχα. Εξωτερικό ή εσωτερικό; Για ταξίδι περιπέτειας ή αναψυχής; Τον Ζυγό να τον πάρουν κι αυτόν μαζί, ή μέχρι να αποφασίσει θα έχει μυρίσει ο Μάης;

Ευτυχώς που ο Κριός έχει ξεσηκώσει ήδη τον Αιγόκερω και τραβάνε σιγά σιγά προς το σαρακοστιανό τραπέζι, διότι ο Ιχθύς έχει μείνει… στην εξοχή να χαζεύει τον αετό του Σκορπιού που είναι εφοδιασμένος με ξυραφάκια και κόβει τα σχοινιά των άλλων…

 

Πηγή: astrology.gr

Σχετικά άρθρα