Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» για το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας 2018

Κριός
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πες Ναι σε νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος και κατέκτησε ένα μεγάλο ερωτικό στόχο ανανεώνοντας την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μετακινήσεις και ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα, που είχες προγραμματίσει ή προέκυψαν, θέλουν την προσοχή σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην είσαι απρόσεκτος σε μηνύματα και τηλεφωνήματα σου και μην είσαι τόσο επιπόλαια αισιόδοξος!

 

Ταύρος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς τα ταλαντούχα εκφραστικά σου μέσακαι να υλοποιήσεις τις ιδέες σου στον Έρωτα!Πέρασε όμορφα και διαφορετικά από το σύνηθες, ακόμα και με έναν έρωτα από το παρελθόν!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην εμπιστεύεσαι στον σύντροφο την διαχείριση χρημάτων και οφειλών. Μην παρασύρεσαι από παράνομα πάθη λόγω του έντονου ερωτισμού σου γιατί αργά ή γρήγορα θα «τιμωρηθείς». Μην είσαι ευκολόπιστος στις υποσχέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

 

Δίδυμοι
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Μπορείς να περιμένεις αύξηση της αισιοδοξίας σου και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την εύνοια σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα. γνωριμίες και μετακινήσεις! Άρπαξε την ευκαιρία για να κάνεις ακόμα πιο γοητευτική την εικόνα σου!
Τα Ερωτικά «Μη»: Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιστεύεις ότι σου λέει ή υπόσχεται ο σύντροφος σου, γιατί είσαι αρκετά επιρρεπής στην εξαπάτηση τώρα και επιπλέον μην παρασύρεσαι και εσύ με την σειρά σου σε ψέματα και ανεντιμότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος μίας νέας γνωριμίας, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

 

Καρκίνος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς την σεξουαλικότητα και την γοητεία που αποπνέεις! Καυτές στιγμές. ισχυρή διορατικότητα και επιθυμίες που γίνονται πραγματικότητα! Εκμεταλλεύσου την ανεπτυγμένη σου τύχη!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην κάνεις τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου και μην το παρακάνεις με το… φαί!

 

Λέων
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια και την τύχη στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα μέσα από την επικοινωνία ή το… σεξ!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, μην σε ξεγελάνε λόγια αγάπης και ρομαντισμού και μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις ερωτικές, λόγω σιγουριάς και ενθουσιασμού.

 

Παρθένος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να επιδιώξεις βελτίωση της ερωτικής καθημερινότητας, αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης! Λάμπεις και κανείς δεν μένει αδιάφορος στην ομορφιά σου! Βελτιώνεται σημαντικά η συντροφική ζωή!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην επιμένεις να παραμυθιάζεσαι με ένα έρωτα του παρελθόντος που σε απασχολεί γιατί θα απογοητευτείς πάρα πολύ.

 

Ζυγός
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς τηνεύνοια στις ερωτικές σου υποθέσεις, την αύξηση στην δημιουργικότητα σου και την γοητευτική σου φήμη! Έντονη κοινωνική ζωή, διασκεδάσεις, γονιμότητα, ομορφιά και πολλές κατακτήσεις, θα έχεις.
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην εμπιστεύεσαι λόγια, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται και απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα. Μην αμελήσεις κάποια πράγματα προκαλώντας καθυστερήσεις και αναποδιές στις μετακινήσεις σου.

 

Σκορπιός
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Επιδίωξεεκπλήρωση ερωτικών φιλοδοξιών, σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή αλλά και βελτίωση της εικόνας σου! Κατακτάς αυτό που θες στον Έρωτα και λάμπεις!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην παρασυρθείς σε έξοδα παράλογα και κυρίως μην επαναπαυτείς σε μία ερωτική ιστορία, η οποία φαίνεται να είναι έμπιστη, αλλά θα αποδειχτεί το αντίθετο.

 

Τοξότης
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να εκμεταλλευτείς την ερωτική σου τύχη, μέσα απόεπαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις, πολλές νέες γνωριμίες, μηνύματα και καλές ειδήσεις και-γιατί όχι-ακόμα και από το ερωτικό παρελθόν!
Τα Ερωτικά «Μη»: Απέβαλλε την τάση σου να κινείσαι παραπλανητικά και δόλια στην ερωτική ζωή, γιατί αργά ή γρήγορα θα σε ανακαλύψουν. Μην δίνεις αυθόρμητες υποσχέσεις αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τις τηρήσεις και μην πιστεύεις αλόγιστα λόγια, επιτρέποντας ανθρώπους να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εξαπατήσουν.

 

Αιγόκερως
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Επιδίωξε σταθερότητα, εντιμότητα και σιγουριά στηνσυναισθηματική ζωή, αφού η αύξηση της αυτοπεποίθησης σου, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου, όπως και τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην παρασύρεσαι σε κρυφούς ή παρελθοντικούς έρωτες τους οποίους εξιδανικεύεις με αποτέλεσμα να απογοητευτείς.Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά γιατί εσύ θα βγεις χαμένος.

 

Υδροχόος
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να ετοιμαστείς! Έρχεται εκπλήρωση προσωπικών σημαντικών στόχων και επιθυμιών. Ο έρωτας ευνοείται πολύ, ιδίως μέσω των δυναμικών εκφραστικών σου μέσων! Θα έχεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μία σημαντική λύση, που θα σου φέρει την ερωτική σταθερότητα που επιθυμείς!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην βασίζεσαι σε νέες γνωριμίες τώρα και μην είσαι παρορμητικός στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και ονείρων!

 

Ιχθείς
Τα Ερωτικά «Πρέπει»: Πρέπει να ακούς την ισχυρή διαίσθηση σου και να επιδιώξειςσυναισθηματική ανανέωση ιδιαίτερα όσον αφορά κάποια παρασκηνιακή ερωτική ιστορία. Γοητεύεις τους πάντες και η ερωτική τύχη είναι φουλαριστή με το μέρος σου!
Τα Ερωτικά «Μη»: Μην έχεις έπαρση και περίσσιο ενθουσιασμού, γιατί παρασύρεσαι σε επιπόλαιες δραστηριότητες και «χαλάς» την καλή γοητευτική σου εικόνα, τρίζοντας τα θεμέλια της ερωτικής σου ζωής!

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα