Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 16/02

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/-η μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η σημερινή μέρα σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα χαρίσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά και με αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, η ερωτική σου κατάσταση δεν θα αλλάξει. Άλλαξε τακτική!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Παρασκευή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

 

ΛΕΩΝ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Έκφρασέ του αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα χάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα δεις σήμερα τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που έχεις θα υποχωρήσουν αισθητά και με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου, θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειές σου.

 

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Παρασκευή και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν, χωρίς ενδοιασμούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρεις από κοινού λύσεις. Το αποψινό βράδυ δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δε θα χάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα