Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/02

Ετοιμαζόμαστε-δυστυχώς- για εξαπατήσεις, ψέματα, ουτοπίες και τελικά… απογοητεύσεις και ρήξεις, με το Τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα, ειδικά αν ανήκουμε στο Ζώδιο του Δίδυμου, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν επικοινωνιακή εύνοια, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Ερμή!

ΚΡΙΟΣ: Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, Κριέ, να δημιουργήσει και φρόντισε τις προσωπικές σου ανάγκες, δίχως να περιμένεις βοήθεια από κάπου. Η υπερβολική σου ενασχόληση με τις ανάγκες των άλλων σε αφήνει συχνά με ακάλυπτες τις δικές σου. Δώσε σήμερα προτεραιότητα στα δικά σου «θέλω» και μην υπερβάλεις με τη φροντίδα των ξένων «πρέπει».

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου, Ταύρε, και δέχεσαι στήριξη, ηθική και υλική. Νέοι τρόποι προσέγγισης των ζητημάτων παρουσιάζονται και σου φέρνουν ικανοποιήσεις. Διατήρησε σήμερα τον ενθουσιασμό σου, για να παραμείνεις στην πλήρη προσήλωση, που θα σε οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η οικογένεια σε κουράζει με την ασυνεννοησία της σε σημαντικά θέματα, Δίδυμε. Η έλλειψη συνεργασίας και οι εντάσεις που δημιουργούνται, σε οδηγούν σε απόγνωση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σύντομα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι δρόμοι ανοίγονται για σένα τώρα, Καρκίνε, και σε οδηγούν σε καταξίωση, αλλά και αναγνώριση των δυνατοτήτων σου. Σήμερα, η επιμονή, η σοβαρότητα και η συνέπεια απέναντι στο πρόγραμμά σου θα οδηγήσουν σε ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου και πολύ σύντομα η πληρότητα θα σε ανταμείψει.

ΛΕΩΝ: Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων, περιλαμβάνει παρεξηγήσεις και παρασκηνιακές συζητήσεις, που μπορείς όμως να αποφύγεις, αν κρατηθείς μακριά από συζητήσεις που δε σε αφορούν. Μη λες τη γνώμη σου σε άτομα, τα οποία δεν γνωρίζεις αρκετά καλά, κι έτσι θα εξασφαλίσεις πως δεν θα μεταφερθεί σε τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σου προσφέρεται η δυνατότητα να κάνεις τώρα ένα ταξίδι, Παρθένε, και καλό είναι, να μην το αρνηθείς, αφού στη διάρκειά του θα γνωρίσεις κάποια σημαντικά πρόσωπα, από τα οποία θα ωφεληθείς πολύ στο μέλλον. Ευχάριστες συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να ακολουθήσουν, φέρνοντας κέρδη και επιτυχίες!

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σου για αναγνώριση, Ζυγέ μου, σε ταλαιπωρεί, με την αδιάκοπη αναζήτηση της καταξίωσης να φέρνει τη συμπεριφορά σου σε υπερβολικά επίπεδα. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και μην το παρακάνεις με την εικόνα σου προς τα έξω. Η εσωτερικότητα, την οποία αποφεύγεις, είναι πιο σημαντική από την εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κακές στιγμές που πέρασες πρόσφατα, Σκορπιέ, μείωσαν αισθητά την αυτοπεποίθησή σου και ο φόβος της αποτυχίας σε απομακρύνει από κάθε προσπάθεια και δράση. Χαλάρωσε και μίλησε με ειλικρίνεια στον εαυτό σου. Η ζωή δεν περιλαμβάνει μόνο κακές στιγμές και τα άστρα δείχνουν, πως οι καλύτερες έρχονται σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την ολοκλήρωση των στόχων σου, Τοξότη. Τα κακώς κείμενα του παρελθόντος σε έχουν αποχαιρετίσει εδώ και καιρό και οι ευκαιρίες έρχονται με ευκολία πλέον. Σκέψου τι ακριβώς επιθυμείς και μπες στη διαδικασία της απόκτησής του. Οι πλανήτες σήμερα σου προσφέρουν την ευκαιρία της απόκτησής του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δημιουργικότητά σου, Αιγόκερε, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η απελευθερωμένη σου έμπνευση οδηγεί σε υψηλά επίπεδα δράσης. Ευκαιρίες έρχονται συνεχώς και η σωστή αξιολόγησή τους σε βοηθάει να προωθήσεις τους στόχους σου. Παρατήρησε σήμερα προσεκτικά τις πληροφορίες και φρόντισε για την αξιοποίησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κακές στιγμές είναι πλέον παρελθόν, Υδροχόε, και οι νέες ευκαιρίες υπόσχονται ευτυχία. Μην αφήσεις το φόβο να σε αποθαρρύνει, προχώρησε με ψυχραιμία και μην εμποδίζεις την ευτυχία που έρχεται. Οι ανταμοιβές θα είναι μεγάλες και σταθερές μέσα στο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Νέα πρόσωπα που συναντάς, Ιχθύ, σου προσφέρουν ευκαιρία για δράση που οδηγεί σε μεγάλη καταξίωση. Εξέτασε σήμερα προσεκτικά τα δεδομένα και μην αφήνεις την οικογένεια να παρεμβάλλεται με απόψεις, που εμποδίζουν την πρόοδό σου και σε κρατούν σε στασιμότητα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα