Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/02

Δυναμική η σημερινή Τρίτη με την Σελήνη στο Κριό, κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Προσοχή μόνο στις ψυχικές… αναταράξεις λόγω της Συνόδου της με τον Ουρανό!

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος σου, Κριέ μου, σε άλλες, πιο άνετες εποχές, σύντομα σου χτυπούν την πόρτα. Ετοίμασε κάποιο πρόγραμμα για την αντιμετώπισή τους, ώστε να μπορέσεις σταδιακά να καλύψεις τις υποχρεώσεις που προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα ευχάριστο μήνυμα δέχεσαι, Ταύρε, από άτομο που έχεις καιρό να δεις και σε γεμίζει χαρά. Η σημαντική πληροφορία που μαθαίνεις, χρειάζεται σοβαρή σκέψη και επεξεργασία, καθώς σου δημιουργεί τεράστιες προοπτικές για το αύριο. Μη βιαστείς όμως να τη μεταφέρεις σε οποιονδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τεράστια επιτυχία που έρχεται, Δίδυμε, είναι αποτέλεσμα της επίμονης και σοβαρής προσπάθειας χρόνων και όσοι δεν το γνωρίζουν, είναι πιθανό να ενοχληθούν κάπως. Μην ασχολείσαι με το παρασκήνιο, που άλλωστε δεν έχει να σου προσφέρει κάτι στις επιδιώξεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η γοητεία, ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η τεράστια ικανότητά σου στις δημόσιες σχέσεις, Καρκίνε, σήμερα αναγνωρίζονται και δέχεσαι βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα! Η ευστροφία σου επιτρέπει να αξιοποιείς επαρκώς τη βοήθεια αυτή και να προχωρήσεις σε νέες επιτυχίες.

ΛΕΩΝ: Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν ηθικά και υλικά, Λέων, και ο δρόμος για την καταξίωσή σου γίνεται ευκολότερος. Φρόντισε όμως να μην επαναπαυτείς, αφού η εύνοια δεν είναι αιώνια. Αντίθετα, στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, για να τα καταφέρεις αργότερα, χωρίς ξένες παρεμβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε μου, σου χαρίζει ικανοποιήσεις μέσα από συνεχόμενες ευκαιρίες αξιοποίησης της δημιουργικότητάς σου. Η έμπνευσή σου βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της και η ψυχολογία σου διαρκώς βελτιώνεται! Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου, αν σήμερα κάτι ταράξει ξαφνικά τα νερά.

ΖΥΓΟΣ: Η οικογένεια, Ζυγέ μου, έρχεται σε ισορροπία μετά από μεγάλο διάστημα συγκρούσεων και οι πλανήτες βοηθούν πολύ σε αυτό. Οι χαρακτήρες των ανθρώπων δεν αλλάζουν, γι’ αυτό μην περιμένεις θαύματα και μην εκπλαγείς στην επόμενη έκρηξη. Σήμερα, δείξε συνέπεια και σοβαρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δέχεσαι ξαφνικά, Σκορπιέ, νέες προτάσεις, που δεν τις περιμένεις και σε πιέζουν. Έχε έτοιμο το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις, για να ανταποκριθείς, και μην το χαλάσεις για ασήμαντους λόγους. Πάντα υπάρχει κάποια ευχάριστη πρόσκληση να σε δελεάσει, οπότε μείνε σταθερά στο δρόμο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δικοί σου άνθρωποι, Τοξότη μου, έχουν αποδείξει, χρόνια τώρα, την αγνότητα στις προθέσεις των συναισθημάτων τους, καθώς και την τεράστια αφοσίωσή τους. Μην τους επιτρέπεις όμως να έχουν γνώμη και άποψη για κάθε πράγμα στη ζωή σου. Οι προσωπικές σου επιλογές αφορούν αποκλειστικά εσένα και οφείλουν να δείχνουν σεβασμό σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέοι δρόμοι για προσωπική εξέλιξη ανοίγονται μπροστά σου, Αιγόκερε. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να σταθεί εμπόδιο σε κάθε μορφής δράση. Οι πλανήτες ευνοούν την τόλμη και το δυναμισμό, ανταμείβοντάς σε πλουσιοπάροχα. Δείξε συνέπεια στις επιλογές σου και μην αφήσεις το παραμικρό να σε εμποδίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε, κάποιες φορές σε οδηγεί σε υπερβολικές επιλογές. Μία μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο είναι το μόνο που σου επιτρέπεται, και αυτό με σύνεση, ώστε να μην αλλάξεις γνώμη αργότερα. Ασχολήσου σήμερα με το διάβασμα και την εσωτερική σου εξέλιξη, και οι αλλαγές θα έρθουν στο χρόνο τους.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ μου, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Το πολύ πιεσμένο σου πρόγραμμα σε οδηγεί στον εκνευρισμό. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να προσέχεις λίγο παραπάνω την καθημερινότητά σου. Μπορείς να μιλήσεις χαλαρά με φιλικά σου πρόσωπα. Όλα μπορούν να τακτοποιηθούν. Πιθανόν να συμβεί λίγο αργότερα, αλλά χωρίς τόσο μεγάλο κόστος εις βάρος του εαυτού σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα