Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/02

Περίεργη η Κυριακή μας! Από την μια έξτρα συναίσθημα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, ουτοπία και ψευδαισθήσεις στον Έρωτα για τα Μεταβλητά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου αλλά και σοβαρές αποφάσεις και ωφέλιμες επικοινωνίες για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να αιωρούνται, Κριέ μου, διότι αυτές που έρχονται, απαιτούν ακόμα μεγαλύτερο κόπο για την κάλυψή τους. Βάλε σήμερα τα πράγματα σε τάξη, για να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σε οδηγήσουν σε εξέλιξη και πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φίλοι σου απορούν για την απόμακρη και σχεδόν αδιάφορη στάση σου, Ταύρε μου. Είναι πια καιρός να τους εξηγήσεις το πρόγραμμα στο οποίο ζεις και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτό. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα δεν είναι ντροπή, αντίθετα σε τιμά η πρόθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η οικογένεια σε φορτίζει, Δίδυμε, με πλήθος ζητημάτων που σου αναθέτουν διαρκώς. Οι λύσεις δεν αφορούν αποκλειστικά εσένα και μία ήσυχη συζήτηση θα αποκαταστήσει την τάξη, επαναφέροντας τις ισορροπίες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνεις οποιονδήποτε να σε αποθαρρύνει σε όσα σχεδιάζεις, Καρκίνε μου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και προχώρησε στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Οι πλανήτες ευνοούν τη δημιουργική σου διάθεση και δέχεσαι ανταμοιβή κι αναγνώριση.

ΛΕΩΝ: Μία μετακίνηση, Λέων, γίνεται αφορμή για τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις. Η πληροφορία που μαθαίνεις σε ταράζει, αλλά γίνεται βάση για τεράστιες αλλαγές. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως νόμιζες και ήρθε η ώρα να το μάθεις αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πτοείσαι, Παρθένε, από τις άδικες επιθέσεις, που σκοπό έχουν μόνο να σε αποπροσανατολίσουν από το ουσιαστικό πρόβλημα. Ακολούθησε πιστά το δρόμο σου και μην ακούς κανέναν και τίποτε. Η σταθερότητα και η σοβαρότητά σου σε δικαιώνουν!

ΖΥΓΟΣ: Επιτυχίες, νέες προτάσεις και επικερδείς συμφωνίες, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, Ζυγέ, βελτιώνουν ουσιαστικά την κατάσταση. Οι κακές στιγμές του παρελθόντος ευτυχώς τελειώνουν και σύντομα τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες εξελίξεις, που βελτιώνουν τη διάθεσή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κακή σου διάθεση, Σκορπιέ, γίνεται αφορμή να αποξενωθείς από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μην το επιτρέπεις αυτό στον εαυτό σου. Η πραγματική ζωή βρίσκεται έξω από το σπίτι και η λύση των προβλημάτων σου επίσης. Πίεσε τον εαυτό σου να ξεκινήσει πάλι τη διαδρομή, που έχει προσωρινά σταματήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αδυναμία σου μερικές φορές, Τοξότη μου, να αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τα πράγματα, σε οδηγεί συχνά σε αδιέξοδα. Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με θεωρητικές σκέψεις. Στηρίξου στα πόδια σου και προχώρησε μπροστά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες βοηθούν σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ευαισθησία και ο πλούσιος συναισθηματικός σου κόσμος, Αιγόκερε, αναγνωρίζονται και η καλοσύνη σου επαινείται. Μην υπερβάλλεις όμως με τις ανάγκες των άλλων, διότι σύντομα θα διαπιστώσεις πως ίσως δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει για τις δικές σου. Ασχολήσου, λοιπόν, περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία καινούργια φιλία, Υδροχόε, αποδεικνύεται εδώ και καιρό πως δε σε συμφέρει ιδιαίτερα. Κάνε μία συζήτηση και βάλε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Αν δεν υπάρξει λύση, δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις. Μην αφήνεις κοντινά σου πρόσωπα να σε εκμεταλλευθούν προς χάριν της φιλίας σας.

ΙΧΘΥΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ιχθύ, να προωθήσεις σχέδια του παρελθόντος, που παραμένουν σε ακινησία. Η δυναμική σου πρόθεση βοηθάει πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων αυτών. Η ικανοποίηση δεν θα αργήσει να έρθει και θα υπάρξει διάρκεια ως προς το αποτέλεσμα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα