Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 21/02

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 21/02. Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, θα δεις ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Τετάρτη, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα σε ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησε την κατάλληλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ξαναβρές τον εαυτό σου και πέρνα καλά με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα έκανε και στους δυο σας πολύ καλό. Εσείς οι Δίδυμοι που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σας, εκμεταλλευθείτε τις καλές επιρροές της ημέρας, είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα είτε για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά την σημερινή ημέρα, αλλά λόγω του άγχους και της έντασης που σε κυνηγάει, δεν το βλέπεις. Φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό βράδυ με το σύντροφό σου, κάνοντας τα μελλοντικά σας όνειρα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις στις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να ελκύσεις το αντίθετο φύλο. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην κοιτάς γύρω σου, δεν έχεις πολλές πιθανότητες γνωριμιών.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα είναι άψογα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος σου, είναι ευκαιρία να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και να σε ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Όσο για εσένα που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα έρχεται και η γνωριμία που περιμένεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρεις μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Προσπάθησε να το γνωρίσεις καλύτερα, προτού το απορρίψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που θα κάνεις εσύ και όχι εκείνος. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Η συντροφιά αγαπημένων φιλικών προσώπων να ξέρεις ότι θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σου και σε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος πρέπει να ξέρεις ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Άλλαξε στάση ζωής και δη ερωτικής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από τη μεριά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει αυτόν που ψάχνεις, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σε ωθήσει να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Όσο για σένα που ακόμη δεν λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά σου άτομα, που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Δες τους και εσύ διαφορετικά και δε θα χάσεις!

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα