Όταν τα Ζώδια τρώνε… χυλόπιτα!

Πως αντιδρούν τα 12 Ζώδια σε μία… ηχηρή ερωτική απόρριψη ή αλλιώς… «χυλόπιτα»;

Πάμε εμείς να δούμε πως αντιδρούν τα Ζωδιάκια μας όταν τρώνε ερωτική «πόρτα»… ασφαλείας ή αλλιώς ΑΚΥΡΟ;

Διαβάζουμε σκέψεις!!! Ετοιμαστείτε για… αλήθειες!

 

Κριός

«Γουατ;;; Όχι;;; Όχι σε μένα; Εγώ πουλάκι μου είναι να μην με «φτύσεις»! Έτσι και με φτύσεις, είμαι το καλύτερο γραμματόσημο! Κολλάω και σε κυνηγάω, μέχρι να μου… «κάτσεις»! Ξέρεις πόσο εύκολα κάνω εγώ «Ναι», το «Όχι»;;; Ετοιμάσου να μην σε αφήσω σε ησυχία τώρα!»

 

Ταύρος

«Όχι ρε παιδιά όχι!!! 2 χρόνια έκανα να σιγουρευτώ ότι πρέπει να κάνω κίνηση και μου ρίχνει άκυρο; Άσε με φίλε, είμαι χάλια! Ήταν πολύ βαρύ… Φέρε μια τούρτα να πνίξω τον πόνο μου… Φτου!»

 

Δίδυμος

«Ε και; Αναμενόμενη η χιλόπιτα! Δωσ’μου δύο 24ωρα και με το μπλα-μπλα μου, θα «πέσει» σαν ώριμο φρουτάκι! Ε, τι τώρα παίζουμε; Όλοι/ες «πέφτουν» κάποια στιγμή…Το’χω! »

 

Καρκίνος

«Άαααανοιξε πέτρα να κλειστώωωω! Πάει… Πάει… Καταστράφηκε η ζωή μου… Όλα είναι ανούσια πια… Πάντα χαμένος, πάντα καημένος και πάντα πληγωμένος… Αυτή είναι η μοίρα μου… Καταστροφή…. Απλά…»

 

Λέων

«Ναι; Και; Πλάκα του/της έκανα! Ούτε εγώ τον/την θέλω! Ούτε καν μ’αρέσει! Απαπα εγώ με αυτόν/ή; Ούτε καν! Ας πάω σπίτι να συρθώ μόνος μου στα πατώματα και μετά να φύγω από την χώρα…»

 

Παρθένος

«Οκ χυλόπιτα. Και; Συνηθισμένος είμαι. Κάτσε να σκεφτώ λίγο λογικά… Αξίζει να παρακαλέσω λίγο ακόμα χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας ή μήπως να την «πέσω» στο μαναράκι από το γραφείο; Χμμ…»

 

Ζυγός

«Μήπως δεν είμαι αρκετά όμορφος; Μήπως πάχυνα; Α ξέρω! Το μπλουζάκι δεν μου πήγαινε και το είπα στη πωλήτρια! Ή μήπως το σπυράκι που έβγαλα; Ή απλά δεν μου αξίζει αγάπη; Δεν θα παντρευτώ ποτέεεεε!»

 

Σκορπιός

«Ηλίθιο πλάσμα! Δεν απορρίπτεις κάτι χρυσό μου, αν δεν το δοκιμάσεις! Κι αν με… δοκίμαζε, σιγά μην έλεγε όχι! Το θέμα είναι όμως ότι μόλις έβαλε ένα μπελά στη ζωούλα του/της! Ρε θα το μετανιώσεις ρε!!! Με τον/την κολλητό/ή σου θα τα φτιάξω και θα σε κάνω και να με παρακαλάς στο τέλος!»

 

Τοξότης

«Χαζό… Λέει ότι δεν ήταν έτοιμος/η για δέσμευση! Ότι εγώ ήμουν δηλαδή! Χαχαχαχα! Αχ, το χαζό! Δυο μέρες θα κρατούσε έτσι κι αλλιώς όλο το story… Έλεος! Ωπ! Τι ψηλό μανάρι είναι αυτό απέναντι! Let’sgo!»

 

Αιγόκερως

«Καλά σκασίλα μου για το όχι… Το θέμα είναι να με ακούσει και να μην πει τίποτα σε κανέναν για τη χιλόπιτα! Μην γίνουμε και ρόμπα! Έχω ένα ίματζ να διατηρήσω εγώ!»

 

Υδροχόος

«Τι έγινε τώρα; Και χυλόπιτα και σφαλιάρα; Τόσο κακό ήταν που του/της είπα, ότι αφού δεν θέλει, ας μου γνωρίσει τον/την κολλητό/η του/της; Κολλημένα μυαλά…»

 

Ιχθύς

«Ναι! Ζήτω! Μ’ αγαπάει! Μπορεί να είπε όχι και να έφυγε με άλλο γκομενάκι, αλλά το είδα εγώ στα μάτια του! Σίγουρα με αγαπάει και κάθε βράδυ κλαίει για μένα! Ναι το ξέρω! Κάποια μέρα θα είμαστε μαζί! Τώρα αν κάποιος ξέρει το αντίθετο, ας μου το πει να πέσω σε μία δίμηνη-τρίμηνη κατάθλιψη!»

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα