Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/02

Συνεχίζουμε και εκμεταλλευόμαστε και σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου για σπουδαίες αποφάσεις και ωφέλιμες συμφωνίες ή συναντήσεις, αν είμαστε Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Από την άλλη Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν συναίσθημα και ρομαντισμό στα ερωτικά, ενώ οι Μεταβλητοί, οφείλουν να προσέξουν και να μην πιστεύουν ψεύτικες υποσχέσεις. !

ΚΡΙΟΣ: Η ώρα των αλλαγών έφτασε, Κριέ μου, και δε χωράει κάποια αναβολή. Δυστυχώς, θα πρέπει να αποχωριστείς τις ευκολίες που σου προσφέρθηκαν όλο αυτό το διάστημα και να προχωρήσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη στο δρόμο σου. Θα τα καταφέρεις πάντως περίφημα, αν παραμείνεις συνεπής στις επιδιώξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευγένεια, η καλοσύνη και η ανεκτικότητα, Ταύρε μου, που δείχνουν αγαπημένα σου πρόσωπα στην αναβλητικότητά σου έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο. Μην πιέζεις τις καταστάσεις στα άκρα, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου από σήμερα, για να βάλεις σε τάξη όσα απαιτείται να έχουν ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αγάπη που δέχεσαι από φίλους και συγγενείς, Δίδυμέ μου, σε καταξιώνει κοινωνικά στα μάτια πολλών ανθρώπων, ακόμη κι αυτών που σε κόντραραν μέσα στην οικογένειά σου. Μια ενοχλητική συμπεριφορά που εισέπραξες όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει άλλη διάρκεια κι οι συνέπειές της έχουν πια περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανήτες, Καρκίνε, δημιουργούν τώρα θετική όψη προς εσένα, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς αμέσως. Σε λίγο, ένα νέο κύμα υποχρεώσεων καταφτάνει, οπότε καλό θα ήταν να προλάβεις να απαλλαγείς από το προηγούμενο. Μην αφήνεις την αρνητική σου διάθεση να επηρεάζει τη δυνατότητα για δράση.

ΛΕΩΝ: Τα άσχημα πέρασαν, Λέων μου. Από εδώ και μπρος, θα δεις μόνο χαρές και ευκολίες, που θα οδηγούν σε επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές. Η καινούργια σου καθημερινότητα αποκαθιστά κάθε αδικία που βίωσες. Η διάθεσή σου βελτιώνεται ολοκληρωτικά και νέες ευκαιρίες σου προσφέρουν τη δυνατότητα μεταμόρφωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνεις τον αρνητισμό του περίγυρού σου, Παρθένε, να σε επηρεάζει σήμερα σε αποφάσεις και κινήσεις, που απαιτούνται για την προσωπική σου εξέλιξη. Ο δρόμος σου είναι αποκλειστικά θετικός, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις αποφασίσει.

ΖΥΓΟΣ: Η αφοσίωση και το ενδιαφέρον που δείχνεις στους φίλους σου, Ζυγέ, επαινούνται και κερδίζεις πολλά. Οι αντίπαλοί σου χάνουν κάθε δυνατότητα να διαστρεβλώσουν τις εντυπώσεις γύρω από το άτομό σου και ο δρόμος μπροστά σου ανοίγεται με πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οικογένειά σου σε στηρίζει, Σκορπιέ, και καταφέρνεις να αποκαταστήσεις ένα σοβαρό λάθος, που σου κοστίζει εδώ και καιρό. Δείξε ευγνωμοσύνη και φρόντισε να αποφεύγεις από εδώ και στο εξής τις κακοτοπιές, διότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να επανέλθουν σε δύσκολο σημείο, αν δεν προσέξεις όσο πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δημιουργικότητά σου, Τοξότη, τώρα αποδίδει και η ιδιαίτερη έμπνευσή σου κερδίζει εντυπώσεις. Σημαντικά πρόσωπα αξιολογούν θετικά την εξέλιξη αυτή και καταξιώνεσαι. Νέες προτάσεις έρχονται και θα τις δεις, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης και βελτίωσης σε όλους τους τομείς έρχονται για σένα, Αιγόκερέ μου, και ιδιαίτερα σε τομείς για τους οποίους είχες εργαστεί συστηματικά στο παρελθόν. Ανταμοιβή, δικαίωση και αναγνώριση των προσπαθειών σου έρχονται να επισφραγίσουν μία μεγάλη περίοδο και να ωθήσουν δυναμικά την άνοδό σου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παρακολουθούν με χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος που σου άφησαν οι άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος, Υδροχόε, επιδρά ανασταλτικά στη διαδρομή της προσωπικής σου ζωής. Μην αφήνεις όμως το παραμικρό να υπονομεύει τις άριστες δυνατότητες που διαθέτεις, για πλήρη αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Οι πλανήτες σού προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΙΧΘΥΣ: Μεγάλες αλλαγές έρχονται τώρα, Ιχθύ, και αρνείσαι να τις δεχτείς. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στο νέο τρόπο ζωής και μην αντιστέκεσαι σε όσα είναι για το καλό σου. Οι νέες συνθήκες θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου σε όλα τα ζητήματα και οι επιδιώξεις σου θα πραγματοποιηθούν.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα