Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 22/02

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/-η μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στη σχέση σου, θα πρέπει να κρατήσεις το άγχος μακριά και να δεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση που ζεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στο σύντροφό σου και αυτός με τη σειρά του θα κάνει το ίδιο και για εσένα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, καλό θα σήμερα να αποφύγεις να βγεις έξω με παρέες γιατί πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε ερωτεύεται από την αρχή. Κι αν ακόμη φίλε Ταύρε αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι οιωνοί είναι θετικοί για να το βρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς το σύντροφό σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, πρέπει να μην μένεις καθόλου στο σπίτι σου, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με το σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο, για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου μίλα ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο να έρθει πιο κοντά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις στον μέγιστο του βαθμό. Για εσένα Παρθένε που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αυτό το βράδυ θα είναι αρκετά τυχερό μιας και μέσα σε μία κοινωνική σου υποχρέωση θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, η ατμόσφαιρα σήμερα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουνε ψυχράνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Προσπάθησε να πλησιάσεις το ταίρι σου και θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το συναντήσεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς και δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό και ξεκούραστο και για τους δυο σας. Και αν αυτή τη στιγμή αναζητάς το άλλο σου μισό, το αποψινό βράδυ αυξάνει τη δημοτικότητα σου και γοητεύει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να έρθει στην ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις γιατί το ζώδιο σου σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα, φίλε Αιγόκερε, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μη διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

ΙΧΘΥΣ: Είναι μια πολύ καλή μέρα αυτή η Πέμπτη, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα