Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/02

Παρασκευή σήμερα και τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους! Επικοινωνία, κοινωνικότητα, βόλτες, εξυπνάδα και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας, ιδίως για Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Κριέ, να λύσεις την παρεξήγηση που εκκρεμεί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να κυλήσει, με αυτή την ψυχρότητα μεταξύ σας. Πρότεινε μία συζήτηση, που θα ξεδιαλύνει τα πράγματα και θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, Ταύρε, και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ίσως το διάστημα αυτό να μην είναι το καλύτερο για να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, αλλά η αποκατάσταση των παλαιότερων είναι εξίσου σημαντική.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η προσωπική σου εξέλιξη, Δίδυμε, μπλοκάρεται μέσα σε αμέτρητα πράγματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και βάλε προτεραιότητες σε όσα σου συμβαίνουν, για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου και να μην υπάρξει άλλη στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τεράστια δυνατότητά σου, Καρκίνε μου, να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, σου ανοίγει για άλλη μία φορά το δρόμο της επιτυχίας. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είσαι σε θέση να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά.

ΛΕΩΝ: Η οικογένεια, Λέων, κάποιες φορές σε γεμίζει ενοχές για ζητήματα που δεν σε βαραίνουν αποκλειστικά. Μην το επιτρέπεις αυτό, αλλά δώσε σε όλους να καταλάβουν πως η μετάθεση των ευθυνών δε λύνει το πρόβλημα. Μία συζήτηση θα βοηθήσει αρκετά την εξέλιξη της κατάστασης και μακροπρόθεσμα θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πίεση που δέχεσαι από συνεργάτες και φίλους, Παρθένε, ορισμένες φορές σε καθηλώνει, δυσχεραίνοντας κάθε εξέλιξη και πρόοδο. Εξήγησέ το αυτό σε όλους για να σταματήσει το συντομότερο. Πιθανόν, στο άμεσο μέλλον να υπάρξει κάποια θετική αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, που θα βοηθήσει αισθητά τις επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ: Αν ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, Ζυγέ, για ό,τι δεν τον αφορά στη ζωή σου, ο χρόνος σου θα εξακολουθήσει να πηγαίνει χαμένος μέσα σε αδιέξοδες συζητήσεις. Κατά βάθος, γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή για την προσωπική σου εξέλιξη. Δράσε, λοιπόν, αναλόγως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ασυνεπής στάση σου κάποιες φορές, Σκορπιέ μου, γίνεται αφορμή για σχόλια και ίσως να μη μπορεί κάποιος να σε υποστηρίξει, καθώς δύσκολα θα σου δώσει δίκιο. Φρόντισε την εικόνα που δίνεις προς τα έξω και μην ταράζεις άλλο τα νερά. Έτσι, όλα θα κινηθούν καλύτερα, με ησυχία και θετική σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, Τοξότη, και καταφέρνεις να κερδίσεις υποστηρικτές για τα πολύ σημαντικά βήματα που πρόκειται να κάνεις. Η επιτυχία δεν αργεί και είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα εντυπωσιάσεις τους πάντες. Δώσε πάντως χρόνο στον εαυτό σου να οργανωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιόλογες προτάσεις βρίσκονται στο δρόμο σου, Αιγόκερέ μου, και χρειάζεσαι ώριμη σκέψη, για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να μην φοβάσαι τις εκκρεμότητες που συνεχίζουν να υπάρχουν. Μία προσεκτική διαχείριση θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται, Υδροχόε, κατά τη διάρκεια των οποίων προκύπτουν συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, με τη θαυμάσια δυνατότητα να σε απογειώσουν! Μην χάσεις ούτε μία τέτοια ευκαιρία, αφού δε θα επαναληφθεί τόσο σύντομα. Αξιολόγησε πάντως με προσοχή τις προτάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Σε επαινούν, Ιχθύ, και κερδίζεις αναγνώριση, αλλά και δώρα. Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και απολαμβάνεις το θαυμασμό όλων. Μην ξοδεύεσαι όμως υπερβολικά στο κυνηγητό των εντυπώσεων, αλλά φρόντισε να ιεραρχήσεις τη ρεαλιστική πραγματικότητα και να αφήσεις πίσω κάθε διάθεση ονειροπόλησης.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα