Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 23/02

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, φίλε Κριέ, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική εάν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με σημαντικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Βρες τον εαυτό σου από το άγχος που έχεις και πέρασε πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για εσάς τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα, είτε για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Πρέπει να γίνεις εκδηλωτικός απέναντί του και να μην κρύβεις συνέχεια τα συναισθήματά σου, λόγω ανασφάλειας. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα και δραστηριοποιήσου.

ΖΥΓΟΣ: Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ζυγοί σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπό σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες για να φλερτάρεις ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, βγες από το σπίτι και άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και να κατακτήσει εύκολα επικείμενους, ερωτικούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, προτού τα βάψεις μαύρα, μίλησε με το σύντροφό σου και εξομολογήσου τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσύ που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

ΙΧΘΥΣ: Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου που τον έχεις και εσύ ανάγκη και αυτός. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, εάν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου, ούτε τις ανασφάλειες του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα