Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/02

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Με την Σελήνη στον Δίδυμο, σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, επικοινωνιακοί και γεμάτοι ιδέες! Ωστόσο προσοχή μόνο το μεσημέρι με την Αντίθεση Σελήνης-Άρη, στα νεύρα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα!

ΚΡΙΟΣ: Ο έντονος παρορμητισμός σου, Κριέ μου, σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Είναι πια καιρός, να αποκτήσεις μία καλύτερη και πιο άμεση κατανόηση της πραγματικότητας, που θα σε βοηθήσει να μπαίνεις έγκαιρα στο κλίμα, αποφεύγοντας κακοτοπιές. Παράλληλα, θα βελτιώσεις πολλά πράγματα, ξαναβρίσκοντας σε προσωπικό επίπεδο κάποιες χαμένες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπημένα πρόσωπα, Ταύρε, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί εξαιτίας πολλαπλών υποχρεώσεων, παραπονιούνται για τη στάση σου αυτή, αφού δε γνωρίζουν την πραγματική αιτία. Εξήγησε με ηρεμία, πως οι υποχρεώσεις που σε βαραίνουν και όχι η συναισθηματική σου αποστασιοποίηση, σε έχουν φέρει σε αυτή τη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν καταφέρεις, Δίδυμε, να μην χάνεις διαρκώς τη συγκέντρωσή σου απέναντι στους στόχους σου, έχεις ελπίδες να τους δεις να πραγματοποιούνται. Βάλε μία τάξη στη ζωή σου η οποία θα σου επιτρέψει να φροντίζεις τις πρακτικές σου ανάγκες, χωρίς υπερβολικές στερήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλήθος ιδεών συνωστίζονται στο δημιουργικό κομμάτι του μυαλού σου, Καρκίνε μου, και ψάχνουν διέξοδο. Οι πλανήτες προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αρκετούς τρόπους έκφρασης, αλλά και να είσαι συγκεντρωμένος κι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ώστε να καταφέρεις να διαλέξεις την οδό που σου ταιριάζει. Έτσι, θα έχεις πιο ευχάριστη διάθεση, αλλά και καλύτερο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου αυτό το διάστημα, Λέων μου, στην αναζήτηση των κατάλληλων τρόπων δράσης, που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου. Οι πλανήτες βοηθούν στην επιτυχή εύρεση και στηρίζουν κάθε δυναμική μορφή δράσης με θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απογοητεύεσαι, Παρθένε μου, όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως περιμένεις. Η ζωή δεν είναι ολοκληρωτικά προβλέψιμη. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να σκεφτείς και οργανώσου ενάντια στις δυσκολίες. Τα άστρα πάντως δείχνουν, πως σύντομα καταφέρνεις να τις αποφύγεις οριστικά, βελτιώνοντας τις συνθήκες που ζεις.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Ζυγέ, υπαγορεύει μεγάλη ευτυχία, που έρχεται αναπάντεχα και σε ξαφνιάζει. Μην επιτρέπεις στο φόβο της αποτυχίας να σε εμποδίσει να γιορτάσεις για όσα, με τόσο κόπο και κούραση, κέρδισες. Η επιτυχία σου ανήκει και αξίζεις κάθε στιγμή χαράς και ικανοποίησης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας σου, Σκορπιέ μου, και η τάση σου να εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις, είναι η αιτία της εδώ και καιρό κοινωνικής σου αποστασιοποίησης. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα έρχονται και θυμήσου, πως δε χρειάζεται να είσαι πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τεράστια ευστροφία και διαίσθησή σου, Τοξότη, είναι τα στοιχεία που πολλές φορές σε σώζουν από τα δύσκολα. Εισπράττεις αγάπη, αλλά κάποιες φορές οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται κι από το στοιχείο της εξάρτησης. Θα σου φανεί χρήσιμη μία ανακατάταξη σε ανθρώπινο επίπεδο και καλό είναι να ξεκινήσεις μετριάζοντας λίγο την κριτική σου διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σου για καταξίωση, Αιγόκερέ μου, ορισμένες φορές σε οδηγεί σε υπερβολές, που σε απομακρύνουν από το στόχο. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και με περισσότερη ψυχραιμία να σκεφτείς τρόπους δράσης, λιγότερο προκλητικούς. Με αυτόν τον τρόπο, η δημιουργική φύση σου θα βρει την απαραίτητη κατεύθυνση και δε θα χάνεις χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά μυστικά φτάνουν σε σένα, Υδροχόε, και σου δημιουργείται τεράστιο άγχος. Μην υπερβάλλεις όμως, αν δε θέλεις να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο θα ήταν να αγνοήσεις εντελώς αυτές τις πληροφορίες και να μην τις μεταφέρεις σε κανέναν. Αυτό θα σε απομακρύνει από κάθε επικίνδυνη εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ: Η τόλμη, ο δυναμισμός, τα πλούσια προσόντα σου και η μεγάλη σου καλοσύνη, Ιχθύ, γίνονται αιτία να σε θαυμάζουν πολλά άτομα και να ορκίζονται στη φιλία σας. Αυτό δε εξαγοράζεται, όσα χρόνια και αν περάσουν. Δείξε όμως πόσο αναγνωρίζεις αυτή τη δικαίωση, διότι όσοι σε αγαπούν χρειάζονται επίσης και να το ξέρουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα