Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/03

Η Αφροδίτη κάνει τον έρωτα δυναμικό, ευθύ και παθιασμένο από το Ζώδιο του Κριού, που περνάει από σήμερα! Ωστόσο η θέση αυτή για την Αφροδίτη, ενισχύει τους τσακωμούς, την επιπολαιότητα, τον εγωισμό και τις σπατάλες!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι πολύ παρορμητικό άτομο, Κριέ, και αυτό σήμερα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη και ασυγχώρητες εκρήξεις. Αντιδράς κάποιες φορές πριν σκεφτείς τα δεδομένα ή ακούσεις τις εξηγήσεις του άλλου, με κίνδυνο να χάσεις την ουσία των πραγμάτων και τη δυνατότητα σωστής αντίδρασης. Συγκράτησε τον έντονο παρορμητισμό σου, αφού έχεις πολύ μεγάλες ικανότητες και απίστευτη δυναμική, για να πετύχεις σημαντικότατα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη ζωή σου, Ταύρε μου, συνέβησαν γεγονότα που δικαιολογούν τη θλίψη που νιώθεις. Πρέπει όμως να βρεις το κουράγιο να αφήσεις πίσω σου τα συμβάντα του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία. Μην αποτραβιέσαι από τους ανθρώπους, δείξε δύναμη και κοινωνικοποιήσου πάλι, νιώθοντας την υποστήριξη των φίλων σου και την ανάγκη τους να ξαναδούν το χαμόγελό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της! Είσαι πολύ χαρούμενος και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος, θέλεις να έχεις φίλους και η διασκέδαση για σένα είναι ανάγκη. Δε σου αρέσει να βλέπεις λυπημένους τους δικούς σου ανθρώπους και κάνεις ό,τι μπορείς για να γίνουν χαρούμενοι. Είσαι κυριολεκτικά η ψυχή της παρέας και όταν δεν εμφανίζεσαι, αρχίζουν να σε αναζητούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, το κύρος και η σιγουριά που θα εκπέμπεις δε θα αφήνουν αδιάφορο όποιον σε γνωρίζει. Αυτό σου δίνει τη μεγάλη δυνατότητα να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να ανοίξουν για σένα καινούργιες προοπτικές. Άδραξε την ευκαιρία και αξιοποίησε κάποιους ανθρώπους, για να πετύχεις στόχους, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου και την κοινωνική σου καταξίωση.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων μου, θα ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και αυτό θα είναι η αιτία που μπορείς να απογοητευτείς. Ξέρεις, πως όλες οι σκέψεις και οι προτάσεις που σου γίνονται, δε σημαίνει ότι θα έχουν επιτυχή έκβαση. Μη θεωρείς, λοιπόν, πως η αποτυχία έρχεται από δικούς σου κακούς χειρισμούς. Εσύ έχεις την ικανότητα να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε αναλάβεις, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολύ ανεπτυγμένη την ικανότητα να ξεχωρίζεις το αληθινό από το ψεύτικο. Είναι πολύ περίεργο πάντως, πως κάποιες φορές πέφτεις στην παγίδα και εμπιστεύεσαι άτομα που το μόνο που θέλουν από εσένα, είναι να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά τους. Φρόντισε, λοιπόν, να γίνεις περισσότερο δυναμικός, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ: Εδώ και κάποιο καιρό, Ζυγέ μου, έχεις χάσει πολλή από τη διάθεσή σου να δρας. Έχεις απομονωθεί, χωρίς να καταλαβαίνεις ούτε εσύ την αιτία. Πρέπει να κάνεις όμως κάτι για να το ξεπεράσεις, αφού όσο μένεις σε αδράνεια, το πρόβλημα θα γίνεται μεγαλύτερο. Κοίτα βαθύτερα μέσα σου, για να εντοπίσεις την αιτία που σου το προκάλεσε, και συζήτησε με φίλους που εμπιστεύεσαι, αφού ίσως σε βοηθήσουν να βρεις τις απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις την ικανότητα να πείθεις τον άλλον, ότι αυτό που του λες είναι το σωστό. Χειρίζεσαι το λόγο με τόση δεξιοτεχνία, που κανείς δε σκέφτεται να σε αμφισβητήσει και να φέρει αντίρρηση σε αυτά που λες. Χρησιμοποίησε την ικανότητά σου με σωστό τρόπο και θα είναι ωφέλιμο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο, Τοξότη, που δεν του αρέσουν οι περιορισμοί. Σήμερα, θα επιλέξεις να μην έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να περιορίζουν τη ζωή και τις αποφάσεις σου. Όσο είναι ακόμη νωρίς, πρέπει να καταλάβεις τι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις καλά και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θέλεις να ζήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, σε οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου, θα είσαι ασταμάτητος! Είσαι πολύ τολμηρό άτομο και οι δυσκολίες απλά σε προκαλούν να τις αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις με μεγάλο ρίσκο, χωρίς να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματα και τις καταστάσεις της ζωής σου τόσο επιφανειακά, αφού κάποια πράγματα χρειάζονται ώριμη σκέψη και λιγότερο ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις Υδροχόε, άλλα τα πάντα αυτόν τον καιρό λειτουργούν υπέρ σου! Είσαι ο εκλεκτός της τύχης και δεν χρειάζεται να καταβάλεις κάποια προσπάθεια, για να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Είναι ευνοϊκές, λοιπόν, οι συνθήκες για σημαντικές επιλογές και μεγάλες ανατροπές. Σκέψου πράγματα και επιθυμίες που πάντα ονειρευόσουν και βάλε στόχο την πραγματοποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ μου, θα νιώθεις κάποια ανασφάλεια. Θέλεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωή σου. Βάζεις στόχους και ξεκινάς την προσπάθεια, αλλά εκεί αρχίζουν οι αμφιβολίες και αντί να κάνεις βήματα μπροστά, αναλώνεσαι σε ένα ατελείωτο ψάξιμο για να βρεις, αν αυτό που σκέφτεσαι, είναι το καλύτερο. Δείξε περισσότερη σιγουριά, αφού έχεις σωστή κρίση και καθαρή σκέψη. Μην τα χαλάς όλα με τις αμφιβολίες και θα δεις, πως θα πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα