provlepseis-10-03

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/03

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με προσοχή στην… σκληρότητα στον Έρωτα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω Τετραγωνίζει την Αφροδίτη σήμερα και ως αποτέλεσμα κάποια λόγια ή συγκυρίες στον Έρωτα, μας στεναχωρούν και μας πληγώνουν, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μην έχεις την αυταπάτη, Κριέ μου, ότι το πλήθος των ανθρώπων που έχεις συγκεντρώσει γύρω σου, σου εξασφαλίζει στήριξη ή πως απομακρύνει τον κίνδυνο. Όλοι είναι φαινομενικά πρόθυμοι, στον κίνδυνο όμως ο καθένας θα στηρίξει τον εαυτό του. Μην καλλιεργείς, λοιπόν, ψευδαισθήσεις. Ενδυνάμωσε το χαρακτήρα σου και φτιάξε το δικό σου περιβάλλον προστασίας. Έχεις άπειρες ικανότητες για να το κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε, Ταύρε μου, να απομονώσεις την ελαφρώς εγωιστική πλευρά του χαρακτήρα σου, που κάποιες φορές σε εμποδίζει να αναπτύξεις και να αναδείξεις την πνευματική σου διάσταση. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και θα ισορροπήσει την ανάγκη σου για επικοινωνία και αναγνώριση, πάνω σε σωστή και ποιοτική βάση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμέ μου, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά. Κάποιες καταστάσεις και ορισμένοι άνθρωποι με τις πράξεις τους, έχουν εναποθέσει δηλητήριο στην ψυχή σου και έχουν μπλοκάρει τα συναισθήματά σου. Αυτό μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή κατάλαβαν την συναισθηματική σου δέσμευση απέναντί τους και το εκμεταλλεύτηκαν. Αποστασιοποιήσου. Η λαμπερή ομορφιά της ψυχής σου δεν μπορεί να καταστραφεί από την ανάξια συμπεριφορά κάποιων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις δύο μεγάλες ικανότητες, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά. Έχεις γεννηθεί με τον αέρα του ηγέτη και απλά περιμένεις τη στιγμή της ανάδειξης. Θυμήσου μόνο να ακούς τους άλλους και θα διδαχθείς πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα στην πορεία σου προς την κορυφή.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα σε χαρακτηρίζει μεγάλη κοινωνικότητα, ενώ κι η ευκολία σου να επικοινωνείς θα είναι εξαιρετική. Έχεις ποιότητα χαρακτήρα, μαζί με ανωτερότητα στις σκέψεις και στις πράξεις σου, και αυτοί είναι οι λόγοι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Πολλοί αναγνωρίζουν τα καλά σου στοιχεία και θα ήθελαν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μεγάλη μαχητικότητα και θα υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου με όλη σου τη δύναμη. Στον αγώνα σου για προσωπική ανάδειξη σε διακατέχει το θάρρος και η υπομονή. Ανταγωνίζεσαι τους άλλους με τιμιότητα και δικαιοσύνη, γι’ αυτό και η εύνοια της τύχης σε ακολουθεί σε κάθε σου προσπάθεια. Με τον χαρακτήρα που έχεις, κάθε δράση σου θα στέφεται από επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα επιλέξεις για τον εαυτό σου την εικόνα του γελαστού, θετικού ανθρώπου, που η επαφή μαζί του έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία των άλλων. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα και πιστεύεις ότι η θετική σκέψη βοηθάει στη σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, το πάθος και η ένταση θα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της προσωπικότητάς σου. Τα δυνατά συναισθήματα κυριαρχούν και ρυθμίζουν τις ολοήμερες αντιδράσεις σου. Πρέπει μόνο να ελέγξεις κάπως τον αυθορμητισμό σου και την εντονότατη συμπεριφορά σου, για να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, θα αναζητάς επίμονα τη σταθερότητα των καταστάσεων στη ζωή σου. Οι ξαφνικές ανατροπές σου προκαλούν σύγχυση και σε κάνουν να αντιδράς κάποιες φορές αψυχολόγητα. Έχεις θάψει βαθειά μέσα σου τον αυθορμητισμό και ακολουθείς μια τυπική, σχεδόν άκαμπτη συμπεριφορά. Να ξέρεις πάντως, ότι έχεις τα εφόδια και τη δυναμική να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε απρόσμενο έρθει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις την τάση να θεωρείς τις επιφανειακές γνωριμίες ως φιλίες και να ελπίζεις στην υποστήριξή τους. Πέφτεις, λοιπόν, από τα σύννεφα όταν αυτό δε συμβαίνει. Η καλοσυνάτη πλευρά σου, που σε οδηγεί στο να έχεις θετική γνώμη για όλους, σε κάνει να παραπλανιέσαι και να πληγώνεσαι. Όταν νιώθεις ότι χρειάζεσαι στήριξη, να τη ζητάς από έμπιστα άτομα και κοντινούς φίλους, που πάντα θα είναι ειλικρινώς πρόθυμοι να σε στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανασφάλειες που σε κατακλύζουν, Υδροχόε, σε κάνουν να νιώθεις ότι πνίγεσαι σε πολύ βαθειά νερά. Τα εφόδια και οι ικανότητές σου δε δικαιολογούν αυτή σου την ψυχολογία. Προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα, γίνε λιγότερο συναισθηματικός και περισσότερο υλιστής άνθρωπος, και τότε μόνο θα βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι, για να καταπολεμήσεις την ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, η αύρα σου θα είναι ιδιαίτερα θετική και θα προκαλεί στους γύρω σου γαλήνη και θετικά συναισθήματα για το πρόσωπό σου. Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου και έχεις πετύχει να έχεις μεγάλο βαθμό αυτογνωσίας και επιβολής στην αρνητική πλευρά του. Σε διακρίνει ειλικρίνεια και ηρεμία, και δεν αφήνεις την ψυχή σου να επηρεαστεί από τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X