Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/03

Καρμική επιτυχία και επίτευξη στόχων θα έχουν σήμερα Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Μία απόφαση σημαντική ή ένα μήνυμα που περίμεναν καιρό είναι προ των πυλών!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι πολύ ικανός άνθρωπος, Κριέ, με αναλυτικό μυαλό και συγκροτημένη σκέψη. Ό,τι κάνεις είναι σωστά μελετημένο και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Σήμερα, θα διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά. Δίνε όσο μπορείς τη βοήθειά σου σε κοντινούς σου ανθρώπους, ακόμη κι αν θεωρείς ότι πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάθε φορά, Ταύρε μου, που αποφασίζεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητάς σου, κάτι γίνεται και τα εγκαταλείπεις. Μεταξύ μας, άλλες φορές φταίνε οι φίλοι που σε ξεσηκώνουν και άλλες εσύ, που δε χάνεις την ευκαιρία για παρέα και διασκέδαση. Είναι ωραίο να διασκεδάζεις και να περνάς χαρούμενα τις ημέρες σου – δεν υπάρχει αντίρρηση. Βρες όμως λίγο χρόνο και δώσε σημασία στις υποχρεώσεις σου, διαφορετικά στο τέλος δε θα τις προλαβαίνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το τρέξιμο για να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, Δίδυμε, σε έχει κουράσει και ψάχνεις μια διέξοδο. Θεωρείς ότι είναι μάλλον λίγος ο χρόνος που διαθέτεις, για να κάνεις αυτά που θα σε ηρεμούσαν και θα σε ξεκούραζαν. Μην απογοητεύεσαι και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Ξανακοίτα τις υποχρεώσεις σου, αφαίρεσε τα λιγότερο σημαντικά (πάντα υπάρχουν) και θα δεις ότι χρόνος θα βρεθεί, αρκεί να υπάρχει η διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι δημιουργικό άτομο, Καρκίνε, και πάντα θέλεις να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Η απραξία σε εκνευρίζει και δε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να αδρανεί. Πάντα ασχολείσαι με δικές σου ιδέες ή προτάσεις των φίλων σου και προσπαθείς να καταφέρεις το καλύτερο. Συνέχισε να δημιουργείς και αυτό ασταμάτητα θα σου δίνει ικανοποίηση και ευεξία.

ΛΕΩΝ: Πολλοί θα ήθελαν, Λέων μου, να έχουν τη δική σου ικανότητα να πείθουν τους άλλους, με τόσο μεγάλη ευκολία. Σήμερα θα έχεις πειθώ και θα χειρίζεσαι το λόγο με τόση δεξιοτεχνία, που οι άλλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου. Μην αφήνεις αυτό το ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο. Χρησιμοποίησέ το για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, επιτυγχάνοντας πράγματα για τη βελτίωση της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου, Παρθένε μου, που θα μπορούσαν να καλυτερέψουν τη ζωή σου. Εσύ όμως δεν εμπιστεύεσαι πάντα τις ικανότητές σου και διστάζεις να τις εφαρμόσεις. Έτσι, αφήνεις χρόνο να χάνεται, ενώ πολλές φορές τις δικές σου ιδέες πραγματοποιούν άνθρωποι, που απλά τους τις εμπιστεύτηκες. Δείξε περισσότερο θάρρος, πίστεψε στις δυνατότητές σου, πραγματοποίησε τις ιδέες σου και θα καταφέρεις πάρα πολλά!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ μεγάλη ικανότητα στο να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις και να τις φέρνεις εις πέρας. Θα είσαι όμως πολύ επιφυλακτικός και δύσκολα θα συνεργάζεσαι με τους άλλους. Προτιμάς μία μοναχική πορεία και δε θεωρείς εύκολα, ότι κάποιος μπορεί να ακολουθήσει τους δικούς σου ρυθμούς. Θυμήσου να συνεργάζεσαι και να εμπιστεύεσαι αυτούς, που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευαισθησία και η ευγένεια, Σκορπιέ, είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είσαι κοινωνικό άτομο και συμπεριφέρεσαι με φιλικό τρόπο στους ανθρώπους. Όσοι σε γνωρίζουν, σε εκτιμούν και επιθυμούν να ενταχθούν στο φιλικό σου περιβάλλον. Διεύρυνε, λοιπόν, τον κύκλο σου, ώστε να συμπεριλάβει και άλλα άτομα που επιθυμούν να γίνουν φίλοι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, η ικανότητα να λύνεις τα προβλήματά σου θα εντυπωσιάσει όσους σε γνωρίζουν! Το πετυχαίνεις αυτό, με το να είσαι πάντα προσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνεις, ενώ δεν υπάρχει κάτι που να αποσπά την προσοχή σου. Μερικές φορές βέβαια, δεν αξιολογείς τη σοβαρότητα των καταστάσεων και ξοδεύεις πολύ χρόνο σε ασήμαντα πράγματα, φτάνοντας ακόμη και στο να παραμελείς προσφιλή σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρεις ότι κάποιες φορές, η απολυτότητα είναι πολύ έντονη στο χαρακτήρα σου, Αιγόκερέ μου. Προσπαθείς να περνάνε τα πάντα από τον έλεγχο και την έγκρισή σου, αφαιρώντας από κοντινούς σου ανθρώπους τη δυνατότητα να ρυθμίζουν αυτοί ό,τι τους αφορά. Γνωρίζεις όμως, πως έτσι τους απομακρύνεις από κοντά σου και τους κάνεις να αντιδρούν αρνητικά, ακόμη και σε αυτά που προτείνεις και είναι σωστά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και να σεβαστείς περισσότερο τις επιλογές των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση και θα αντιδράς με νευρικότητα σε ό,τι σου συμβαίνει. Πέρασες μια πολύ πιεστική και κουραστική κατάσταση, και δε μπορείς να εκτονώσεις την ένταση που συγκέντρωσες. Πρέπει οπωσδήποτε να ηρεμήσεις. Ξέφυγε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οργάνωσε μια απόδραση που θα σε χαλαρώσει και ξεκουράσου.

ΙΧΘΥΣ: Οι καθημερινές εμπειρίες, Ιχθύ, σε έχουν κάνει να αναπτύξεις τις ικανότητές σου σε όλα τα επίπεδα. Είσαι άνθρωπος με πολύ καλά στοιχεία και γίνεσαι αποδεκτός σε όποιο χώρο ή ομάδα θελήσεις να ενταχθείς. Έχεις ανάγκη να συμμετέχεις στα κοινά και οι κοινωνικές εξελίξεις σε ενδιαφέρουν πολύ. Την ανάγκη σου αυτή θα την κάνεις πράξη, παίρνοντας μέρος σε δράσεις και προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα