Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 15/03

Τι επιφυλάσσει η μέρα για τα αισθηματικά; Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα, αν έχεις βρει το ταίρι σου δες πώς θα κυλήσει η σημερινή μέρα.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μπορείς να περάσεις το βράδυ σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ, διασκεδάζοντας με δικούς σου ανθρώπους. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα βελτιώσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίσει κάπως, αλλά μην πτοείσαι. Αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο άνετα και θα περάσεις όμορφα και ιδανικά μαζί του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση σήμερα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο, που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που θα κάνεις εσύ και όχι εκείνος. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για να του το ανταποδώσεις δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με έντονα ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητα σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησε του να σου ικανοποιήσει ότι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της βαρεμάρας σας!

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα