Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/03

Αύριο έρχεται μία Νέα Σελήνη στον Ιχθύ! Από αυτό το Σαββατοκύριακο και για ένα μήνα περίπου, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και πολλές δυνατότητες για επιτυχία!

ΚΡΙΟΣ: Σου έχει λείψει πολύ η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία, Κριέ μου. Είχες ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, κάτι που εξάντλησε τις δυνάμεις σου και τάραξε την ψυχική σου ισορροπία. Τώρα, που έχεις την ικανοποίηση ότι πέτυχες το στόχο σου, πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ισορροπίες του.

ΤΑΥΡΟΣ: Τελευταία, Ταύρε μου, σε διακατέχουν αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία νιώθεις ενθουσιασμό για πράγματα που είχαν καλή εξέλιξη και από την άλλη ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο. Προσπάθησε να κατανοήσεις αυτό που νιώθεις και αναζήτησε γύρω σου τις συμπεριφορές και καταστάσεις, που ίσως το προκαλούν. Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση και μπορεί να σε προϊδεάζει, πριν εξελιχθούν τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Περνάς γενικά μια κρίση, Δίδυμε. Πολλά από αυτά που θεωρούσες δεδομένα στη ζωή σου έχουν αλλάξει. Δεν αισθάνεσαι τη σιγουριά που κάποτε ένιωθες και αυτό σε κάνει να διστάζεις απέναντι σε πρωτοβουλίες. Η κατάσταση αυτή σου είναι άγνωστη και την αντιμετωπίζεις με άγχος και επιφύλαξη. Ψάξε να βρεις τις αιτίες που έφεραν στη ζωή σου τα πάνω, κάτω και, με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα, προσπάθησε να διορθώσεις λάθη και παραβλέψεις. Μετά, σίγουρα θα φτιάξουν όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις, Καρκίνε, για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που πάντα ονειρευόσουν. Όλα είναι τακτοποιημένα και δεν έχεις αφήσει την παραμικρή εκκρεμότητα. Μπορεί να σου πήρε πολύ καιρό, αλλά για σένα είναι στόχος ζωής. Έχεις μέσα σου το πνεύμα της εξέλιξης. Ξεκίνα και βάλε πρόσθετους στόχους, με τους πλανήτες να στέκονται στο πλευρό σου.

ΛΕΩΝ: Ήρθε η ώρα, Λέων, να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αρκετό καιρό σύρθηκες πίσω από τις επιλογές άλλων, παραμελώντας τα δικά σου «θέλω» και επιθυμίες. Κατάλαβες ότι ελάχιστοι βάζουν κάποιον άλλον πάνω από τον εαυτό του και πικράθηκες όταν ένιωσες ότι σε χρησιμοποιούν. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και απομακρύνσου από τους ανάξιους. Έχεις την δύναμη να κινείς τα νήματα της ζωής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τελευταία, Παρθένε μου, έχεις πολύ θυμό μέσα σου, μη μπορώντας να κατανοήσεις γιατί άτομα από το περιβάλλον σου συμπεριφέρονται τόσο πολύ ανταγωνιστικά και προσπαθούν να επηρεάσουν κοντινά σου πρόσωπα και να τα απομακρύνουν από εσένα. Όλοι όσοι σε περιβάλουν, δεν είναι απαραίτητα φίλοι σου, αφού κάποιοι μπορεί να σε πλησιάσουν επειδή έχουν τους δικούς τους στόχους. Δεν είναι λύση ο θυμός, οπότε συζήτησε μαζί τους (παρουσία των φίλων σου) γι’ αυτά που σε ενοχλούν, απαίτησε εξηγήσεις και αντιμετώπισέ τους.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, επειδή η κατάσταση είναι λίγο ρευστή, έχεις αγχωθεί και φέρεσαι μάλλον νευρικά. Είσαι άτομο που αγαπάει τη σιγουριά και νιώθεις ανασφάλεια, όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Προσπάθησε να μη δείχνεις τον εκνευρισμό σου, αφού μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση – κάτι που έχεις άλλωστε αποδείξει σε δυσκολότερα πράγματα. Σκέψου ήρεμα και το μυαλό σου θα ξεμπλοκάρει, οπότε θα σου είναι πολύ απλό να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι που να σε ευχαριστεί και να σου κινεί το ενδιαφέρον. Ακόμη και η διασκέδαση με τους φίλους σου θα φαίνεται ανούσια. Το βασικό που χρειάζεσαι, είναι ξεκούραση. Δώσε άδεια στον εαυτό σου και απόδρασε από το σπίτι και τις καθημερινές συνήθειες. Πήγαινε κάπου διαφορετικά και ασχολήσου με πράγματα που θα κάνουν τη μέρα σου χαρούμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αξίζει τον κόπο, Τοξότη μου, να υποφέρεις και να φθείρεσαι σε καταστάσεις, που έχουν χάσει πια την αξία τους για σένα. Μην τους χαρίζεις τη γαλήνη και την ηρεμία σου. Απομακρύνσου και δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή σου. Όσο δύσκολα και να είναι στην αρχή, έχεις τη δύναμη και θα τα καταφέρεις! Πάλεψε για να μπορείς να ορίζεις εσύ τον τρόπο που σου αρέσει να ζεις και τους ανθρώπους που θα σε περιβάλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γνωρίζεις, Αιγόκερέ μου, ότι κάποιες φορές ρίχνεις σε τρίτους τις αιτίες των προσωπικών σου αποτυχιών. Όλοι όμως ξέρουν τις ικανότητες που έχεις και πιστεύουν ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Οι υπεκφυγές, λοιπόν, δε σου είναι χρήσιμες, οπότε ασχολήσου σοβαρά με σημαντικά πράγματα, που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, κάθε κίνηση που θα κάνεις, θα είναι προσεκτικά μελετημένη. Δε θα αφήνεις περιθώρια αποτυχίας και καλώς επικροτείς τον εαυτό σου γι’ αυτό. Δεν θα επιτρέπεις σε οποιονδήποτε να ανακατευτεί με τις υποθέσεις σου και όταν κάποιος το κάνει, θα αντιμετωπίζει εκ μέρους σου μια αυστηρή συμπεριφορά. Απόφυγε το τελευταίο, αφού το να θεωρήσει ένας φίλος ότι μπορεί να σε βοηθήσει, δεν είναι κακό.

ΙΧΘΥΣ: Έχεις βάλει γερές βάσεις στη ζωή σου, Ιχθύ, και οι μέρες σου κυλούν με έναν ευχάριστο ρυθμό. Νιώθεις ικανοποίηση για όλα όσα έχεις πετύχει. Στο περιβάλλον σου όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Αυτό που πρέπει λίγο να προσέξεις είναι η κούραση. Δώσε αξία στον εαυτό σου και οι επιτυχίες, να ξέρεις, θα σε ακολουθούν πάντα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα