Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 16/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στον σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Κριοί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε απόψε το άλλο σας μισό, είναι επικίνδυνα πολλές!

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να προσελκύσεις νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα είναι άψογα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, είναι ευκαιρία να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και να σε ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι και γνωρίστε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Στη σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε κρατούν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο, που ανήκει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις, που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να την διώξεις οριστικά από την ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει να επιλύσεις. Ο σύντροφός σου κρατά μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ανακτήσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο! Ιδιαιτέρως ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι ημέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και αυτός με τη σειρά του θα σου ομολογήσει αυτά που αισθάνεται για εσένα. Το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει παθιασμένο, αν παραμερίσεις τις αναστολές σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, καλό θα είναι να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ: Μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, φίλε Ιχθύ. Για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος πέρασε το χρόνο σου με φιλικά πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα