Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/03

Καλό Σαββατοκύριακο! Επιτέλους στον έρωτα θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε! Εκείνοι που σήμερα θα βρουν τον… ερωτικό τους δρόμο, είναι τα ζώδια της Φωτιάς αλλά και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου! Αξιοσημείωτη είναι και η οικονομική εύνοια της ημέρας, για τα συγκεκριμένα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι άτομο γεμάτο ζωντάνια, Κριέ, δεν ησυχάζεις ποτέ και βρίσκεσαι πάντα σε μια συνεχή αναζήτηση. Έχεις μια έμφυτη περιέργεια και θέλεις να έχεις εικόνα για όλα. Είσαι φιλομαθής και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού έχεις πραγματική γνώση πάνω σε πάρα πολλά θέματα και συνεχώς εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου. Δώσε έκταση στις γνώσεις και τις σπουδές σου πάνω στο πιο ενδιαφέρον για σένα αντικείμενο και είναι σίγουρο ότι θα διαπρέψεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευαισθησία που σε διακρίνει, Ταύρε μου, είναι μεγάλη και αυτό σε κάνει να πληγώνεσαι εύκολα. Οι άνθρωποι γύρω σου μοιάζουν τόσο σκληροί, που σε θλίβουν και γι’ αυτό κλείνεσαι στον εαυτό σου. Παρατήρησε όμως καλύτερα γύρω σου και θα δεις, πως οι περισσότεροι κρύβονται πίσω από τη μάσκα της σκληρότητας για να μην πληγωθούν. Πλησίασε, λοιπόν, τους ανθρώπους και θα βρεις πολλούς που έχουν όμορφα αισθήματα κι ευαισθησίες, και θα γίνουν φίλοι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, Δίδυμε, θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Έτσι όμως, όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αφιερώνεσαι στη λύση του και εγκαταλείπεις πολλά άλλα σημαντικά, όπως η φιλική σου ζωή. Νιώθεις βέβαια μεγάλη ικανοποίηση όταν όλα έχουν την κατάληξη που εσύ θέλεις και το θεωρείς προσωπική σου επιτυχία, θα μπορούσες όμως να συνδυάζεις λίγο τα πράγματα και να μην αποξενώνεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς έχουν κι αυτοί την ανάγκη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεγάλη ανάγκη σου για ασφάλεια, Καρκίνε, πηγάζει μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, που σε έκαναν να νιώθεις ότι εκτίθεσαι σε κίνδυνο και χρειάζεσαι προστασία. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, πρέπει να ηρεμήσεις και να καταλάβεις, ότι πλέον η ζωή σου έχει οδηγηθεί σε καινούργια μονοπάτια και οι παλιές ανασφαλείς εποχές έχουν πια περάσει. Διώξε το φόβο από μέσα σου και απόλαυσε την ηρεμία που σε περιβάλει. Χαμογέλα στα προσφιλή σου πρόσωπα και κατάκτησε με σιγουριά όλα όσα σου αξίζουν!

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, το να υλοποιείς αυτό που εμπνεύστηκες, σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις το βήμα παραπέρα. Το να κρατάς κλεισμένες στο σπίτι τις δημιουργίες σου και να τις θαυμάζεις μόνο εσύ, είναι λάθος. Πίστεψε στο ταλέντο σου και βρες το θάρρος να δείξεις τα έργα σου στους πολλούς. Ζήτησε τη γνώμη ανθρώπων, που έχουν τη γνώση και μπορούν να κρίνουν, και σίγουρα θα οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάντα θέλεις να υπάρχει πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, Παρθένε, και φροντίζεις να είναι όλα οργανωμένα, με κάθε λεπτομέρεια. Ταράζεσαι όμως, όταν κάτι συμβαίνει ξαφνικά και δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις. Τα πράγματα είναι εύκολα, όταν υπάρχει άπλετος χρόνος για να αντιδράσεις, πρέπει όμως να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μάθει να λειτουργεί και κάτω από καθεστώς πίεσης. Σήμερα, η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς, σε ευνοεί και θα βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις ψυχραιμία και γρήγορη αναλυτική σκέψη, ώστε να είσαι ασυναγώνιστος!

ΖΥΓΟΣ: Σε έχει κουράσει η ζωή μακριά από την ύπαιθρο, Ζυγέ, και το καθημερινό, γεμάτο άγχος τρέξιμο. Θα ήθελες να ζεις σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον, πιο κοντά στη φύση, με λιγότερη πίεση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε τρομάζει όμως λίγο η αποξένωση από τον τωρινό τρόπο που ζεις και η απομάκρυνση από τους γνωστούς και τους φίλους. Έξω από τις μεγάλες πόλεις πάντως, οι άνθρωποι συνήθως είναι πιο ήρεμοι και φιλικοί, οπότε αν πραγματικά το επιθυμείς, εξέτασέ το σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις καταφέρει, Σκορπιέ, να ρυθμίσεις την καθημερινότητα σου και να μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες. Είσαι άνθρωπος των άμεσων λύσεων. Έχεις, λοιπόν, καταφέρει να διαθέτεις ελεύθερο χρόνο, τον οποίο όμως δε διαχειρίζεσαι πάντα σωστά. Δεν είναι χρήσιμο να ξοδεύεις το χρόνο αυτό σε πράγματα που ευχαριστούν μόνο εσένα, αντίθετα θυμήσου να χαρίζεις λίγο και στα προσφιλή σου πρόσωπα, που το έχουν ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, δε θα αφήνεις το παραμικρό περιθώριο στους άλλους να αμφισβητήσουν την ορθότητα των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και πολλές φορές θα κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Θυμήσου πάντως να ακούς τις απόψεις των άλλων, αφού κάποιες φορές μια άλλη οπτική μπορεί να σε κάνει να εντοπίσεις λάθη και παραλήψεις, βελτιώνοντας τις δικές σου προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις αφήσει άλλους να επεμβαίνουν στη ζωή σου, Αιγόκερέ μου, και να σου επιβάλουν τις δικές τους ανάγκες. Αυτό πρέπει να βρεις τρόπο να το σταματήσεις οπωσδήποτε, διότι σου προξενεί μεγάλο κακό. Σε κάνει να μην παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να χάνεις την ευκαιρία, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και δυνατότητες. Δράσε άμεσα και σεβάσου τα «θέλω» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τελικά, Υδροχόε, βρήκες τον τρόπο να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και αυτό σου έχει δώσει μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση. Κατάλαβες στην πράξη, πως η απογοήτευση οδηγεί σε τέλμα και το μόνο που σου προσφέρει ώθηση είναι η προσπάθεια. Μην εγκαταλείψεις, λοιπόν, την ενεργητικότητα και πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο, πράγμα που μπορείς να διδάξεις και σε όποιον έχεις δίπλα σου. Έχε αισιοδοξία, δύναμη και όλα στο εξής, θα πηγαίνουν καλά!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Ιχθύ, με το δυναμισμό που θα σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να αναπτυχθείς σε ένα εντυπωσιακό πνευματικό επίπεδο! Έχεις υψηλά ιδεώδη και αγωνίζεσαι για έναν καλύτερο κόσμο. Παίρνεις μέρος σε κοινωνικές δράσεις, προσφέροντας χρόνο και εργασία. Έχεις από παιδί οράματα και ευαισθησίες, φροντίζοντας να τα κάνεις πράξη σε όφελος όχι μόνο δικό σου, αλλά κι αυτών που το έχουν ανάγκη.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Σχετικά άρθρα