Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/03

Καλή Εβδομάδα! Η σημερινή Δευτέρα ξεκινά αισιόδοξα και προσφέρει χαμόγελα! Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, επιτέλους βρίσκουν λύσεις και κλείνουν παλιές πληγές! Μια Δευτέρα τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα έχεις ανήσυχο πνεύμα και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είσαι παράτολμος στις αναζητήσεις σου. Αυτό οφείλεται στην αίσθηση της περιπέτειας που σε χαρακτηρίζει και με δεδομένο ότι είσαι πολύ ανταγωνιστικός χαρακτήρας από τη φύση σου, είναι πιθανό να φτάσεις τα πάντα στα όριά τους. Στρέφεις συχνά την ενέργειά σου αποκλειστικά για το καλό των άλλων και σε δικό σου βάρος. Σήμερα όμως, φρόντισε να εστιάσεις στα δικά σου ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, μη δείξεις καθόλου νωθρότητα. Πρέπει να προσέξεις τη βεβαιότητά σου, ότι με την πειθώ σου μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε. Σε αυτό βοηθά η προσωπική σου γοητεία, αλλά οι άλλοι, πέρα από τα σχέδια, θέλουν να βλέπουν και αποτελέσματα. Επιστράτευσε, λοιπόν, τη δημιουργικότητά σου και θα βγεις κερδισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Είσαι ένας χαρισματικός ηγέτης και παρακινείς συχνά τους άλλους, συνεπαίρνοντάς τους εύκολα με το ζήλο, τα κίνητρα και τη φιλοδοξία σου. Πάντα ζητάς περισσότερα και θέλεις να φτάνεις όλο και πιο ψηλά, επιδιώκοντας πάντα πιο ανοιχτούς ορίζοντες με υψηλές φιλοδοξίες. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με όλα αυτά τα θέματα, που είναι σε στασιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σαν άτομο, Καρκίνε, αντιπαθείς τα περιττά. Σήμερα, θα μπορείς να διακρίνεις μέσα από τις επιπολαιότητες αυτό που είναι αναγκαίο, σωστό κι απαραίτητο. Θα τοποθετείς υψηλά στις αξίες σου το χρόνο, η σπατάλη του οποίου σου είναι αφόρητη. Φρόντισε να δράσεις και τα αποτελέσματα θα σε βοηθήσουν, πρακτικά και ψυχικά.

ΛΕΩΝ: Με τη νοημοσύνη σου, Λέων, βρίσκεις μια φυσική δυνατότητα διατήρησης της γνώσης, ενώ εντυπωσιάζεις συχνά το περιβάλλον σου με την ικανότητά σου να ανασύρεις πολλά θέματα από τη μνήμη σου. Σήμερα, θα είσαι γεμάτος ενέργεια και παρορμητισμό, καταφέρνοντας να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες και σου έφερναν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι άτομο, Παρθένε μου, που μπορεί με την ίδια ευκολία να φτιάξει ή να καταστρέψει τα πάντα. Έχεις απίστευτο πείσμα και όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια μέχρι να το καταφέρεις. Σήμερα πάντως, απόβαλε το πείσμα σου, διότι θα αποβεί ζημιογόνο, καθώς όσο και να επιμένεις σε γεγονότα και καταστάσεις, θα δεις τελικά ότι δε θα βγει κάτι.

ΖΥΓΟΣ: Οι καταστάσεις σε κουράζουν, Ζυγέ μου, και σε κάνουν να ταλαιπωρείσαι ψυχικά. Όμως η αστείρευτη δύναμη που διαθέτεις, σε οδηγεί και σου δίνει το κουράγιο να σηκωθείς, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, μέχρι να βρεις τη λύση τους. Πρέπει πάντως να ανακαλύψεις πρώτα την ηρεμία, για να ανασυντάξεις με δυναμικό τρόπο τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο θυμός, Σκορπιέ μου, είναι συναίσθημα που μπορεί να δηλητηριάσει την ψυχή μας, ακόμη κι αν ο λόγος που τον προκάλεσε, είναι δίκαιος. Μην φυλάς μέσα σου ένα τόσο αρνητικό συναίσθημα. Σήμερα, φρόντισε να εκτονώσεις την έντασή σου, ξεπερνώντας το λόγο που την προκάλεσε και προστατεύοντας την ψυχική σου ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, τα πράγματα θα σου είναι πολύ εύκολα, αφού έχεις το ταλέντο να απλοποιείς πολύ τις καταστάσεις και να τις αναλύεις σε τέτοιο βαθμό, που στο τέλος εμφανίζεται ως δια μαγείας μπροστά σου η λύση. Η μεγάλη σου ικανότητα να εξετάζεις λεπτομερώς κάθε ζήτημα, σου έχει φανεί πολλές φορές σωτήρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις το απόλυτο δικαίωμα να ρυθμίζεις τη ζωή σου, Αιγόκερέ μου. Σήμερα όμως, θα αφήνεις να παρεμβαίνουν τρίτοι, πράγμα που οδηγεί τις εξελίξεις πολύ μακρύτερα από τις δικές σου επιθυμίες. Δείξε στους γύρω σου την ικανότητά σου να επιβάλλεσαι, ώστε να σταματήσεις τις παρεμβάσεις τους. Έτσι, θα μπορέσεις να προγραμματιστείς και να λειτουργήσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, η ικανότητα που έχεις να επηρεάζεις ανθρώπους και καταστάσεις, θα είναι εκπληκτική. Υπάρχουν βέβαια λίγα άτομα που υποψιάζονται την επιρροή σου σε ανθρώπους και γεγονότα, κρατώντας αποστάσεις από σένα. Μη δώσεις σημασία σε τίποτε, κάνε τα σχέδιά σου και η επιτυχία θα είναι δική σου!

ΙΧΘΥΣ: Η προσπάθειες και οι αγώνες που έκανες, Ιχθύ μου, για να κερδίσεις την αναγνώριση και την αποδοχή που αξίζεις, και να έχεις ισορροπία στην ψυχή σου, από σήμερα πια θα αποδίδουν. Το ένστικτό σου σε κατευθύνει σε νέους δρόμους, πιο δημιουργικούς, που θα γεμίσουν τον ψυχικό σου κόσμο με ευεξία και γαλήνη.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα