Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 19/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στον σύντροφό σου τις απόψεις σου με ήρεμους τόνους. Έτσι, θα δεις πως όλα τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας, θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι και που μπορεί να μπλοκάρουν τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει, αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η μέρα σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός και θετικός, για να το δεις και να το υποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις ή ένα μήνυμα από το άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτήν την Δεύτερα και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό πρόσεχε!

ΛΕΩΝ: Τα αισθηματικά σου σήμερα πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, ετοιμάσου για εκπλήξεις… ερωτικού περιεχομένου που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε σήμερα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την συγκυρία, ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε μια ένταση, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέση σου, φίλε Τοξότη. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανήκει στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με τον σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Υδροχόε. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για όσα έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, μην φορτώνεις τη σχέση σου με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δεν θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα