Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/03

Ώρα για λόγια αγάπης και εξομολογήσεις! Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο φλογερό Ζώδιο του Κριού, σχηματίζουν Σύνοδο και σίγουρα τα νέα για τα ερωτικά των Πύρινων και Αέρινων του 2ου δεκαημέρου είναι μαγευτικά!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, το άγνωστο θα σε τραβάει σαν μαγνήτης. Οραματίζεσαι και αναζητάς συνεχώς κάτι καινούργιο. Η ψυχή και το μυαλό σου είναι συνεχώς σε φάση έρευνας και νιώθεις, ότι ο προορισμός σου είναι κάτι άλλο κι όχι αυτό που ζεις. Φρόντισε να κινηθείς με τη δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ: Το γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, Ταύρε, είναι πολύ σημαντικό για να είσαι ο εαυτός σου. Σου αρέσει όλα γύρω σου να είναι σε τάξη και η καθαρότητα της ψυχής σου αντανακλά στις πράξεις και τις σκέψεις σου. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να δημιουργήσεις το περιβάλλον που θέλεις, για να πετύχεις στις υποθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δεν είσαι αιθεροβάμων, Δίδυμε, ζεις την πραγματικότητα, συμμετέχοντας στα δύσκολα και τα εύκολα της καθημερινότητας. Σήμερα, θα είσαι προσγειωμένος και θα βλέπεις τα γεγονότα από τη σωστή και ρεαλιστική τους πλευρά. Θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ενστικτώδεις κινήσεις σου, Καρκίνε, σε έχουν οδηγήσει στο σωστό δρόμο και έχουν αποτρέψει γεγονότα, που θα είχαν μεγάλο κόστος για εσένα. Και σήμερα αυτό πρέπει να κάνεις, να πιστεύεις στο ένστικτό σου και στην ικανότητα που έχεις να διαισθάνεσαι τα γεγονότα, πριν ακόμη συμβούν.

ΛΕΩΝ: Τα κριτήρια που έχεις για να επιλέγεις τα άτομα που θέλεις να είναι κοντά σου, Λέων μου, δεν είναι πάντα αποτέλεσμα προσοχής. Δέχεσαι κάποιες φορές καλόπιστα ως πραγματική την πρώτη εικόνα, νομίζοντας ότι οι γοητευτικοί άνθρωποι θα γεμίσουν ομορφιά και λάμψη τη ζωή σου. Φρόντισε όμως, σήμερα να αλλάξεις σκεπτικό και να μην πιστεύεις τα λόγια που μπορεί να σου πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει σήμερα να βγεις από την απραξία, Παρθένε μου, και να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να βρεθείς στο βάθρο του νικητή. Ευτυχώς, έχεις αρκετές δυνατότητες για να πετύχεις τόσα πολλά, που ούτε εσύ πιστεύεις!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι εξωστρεφής χαρακτήρας, Ζυγέ, κι έχεις μια έμφυτη περιέργεια για τα πάντα. Θέλεις να γνωρίζεις ανθρώπους και άγνωστα σε σένα μέρη, ενώ βαριέσαι την απραξία και την σταθερότητα. Νιώθεις ικανοποίηση όταν βρίσκεσαι σε μια συνεχή κίνηση και αναζήτηση. Φρόντισε σήμερα πάντως, να εστιάσεις στα θέματα που έχουν προτεραιότητα, για να ηρεμήσεις ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σταθερές της ζωής σου, Σκορπιέ, είναι αυτές που δε θα επιτρέψεις ποτέ να αλλάξουν. Η σταθερότητα είναι βασικός πυλώνας της ζωής σου. Νιώθεις σαν το δέντρο που έχει τις ρίζες του βαθειά μέσα στη γη και δεν μετακινείται. Αυτό θα κάνεις και σήμερα, θα μείνεις αμετακίνητος στις απόψεις σου, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις αμέτρητα προσόντα, Τοξότη, μαζί με ειλικρίνεια, τιμιότητα και καλοσύνη, ενώ και κάθε άλλου είδους ευαισθησία είναι μέρος του χαρακτήρα σου. Ξέρεις όμως ότι έχεις και μία εμμονή με τη λεπτομέρεια. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς πιο πρακτικά και να δεις μερικές καταστάσεις από τη ρεαλιστική τους πλευρά, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπορούσες δίκαια να ισχυριστείς ότι είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος, Αιγόκερε. Όταν κάποιος σε γνωρίζει, βλέπει ότι σε σένα υπάρχει λογική, εντιμότητα, ευφυΐα και συναισθηματική νοημοσύνη. Μπορείς σήμερα να καταφέρεις τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο, προσεγγίζοντας κάθε κατάσταση από τη σωστή της πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Όποιος σου χτυπάει φιλικά την πλάτη, δε σημαίνει ότι είναι φίλος σου, αντίθετα μπορεί να είναι και ο πιο μεγάλος εχθρός σου. Μάθε να κάνεις σωστές επιλογές στα φιλικά σου πρόσωπα, παρατήρησε τον τρόπο συμπεριφοράς τους και ανάλυσε τις αξίες και το χαρακτήρα τους.

ΙΧΘΥΣ: Ο χαρακτηρισμός που θα έδινε κάποιος για εσένα, Ιχθύ, είναι του ήπιου και συγκαταβατικού ατόμου. Έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίζεις τα πάντα με ηρεμία και συμβιβαστική διάθεση. Σήμερα όμως, θα δυσκολευτείς με κάποια πράγματα, οπότε πρόσεξε να μη σε παρασύρει ο εκνευρισμός, αλλά αντίθετα, κάνε σωστό προγραμματισμό και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα