Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/03

Έχουμε περάσει πια επίσημα στην εποχή των γενεθλίων των Κριών! Φλόγα, δύναμη, διεκδίκηση και ειλικρίνεια χαρακτηρίζουν τις ημέρες μας! Οι πιο τυχεροί; Μα φυσικά, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ: Από σήμερα, Κριέ μου, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Αν υπήρχε κλίμακα κοινωνικότητας, εσύ θα ήσουν στην κορυφή. Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να μην περιτριγυρίζεται από φίλους. Σήμερα το γέλιο, η χαρά, τα αστεία και οι ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού, θα γεμίσουν το χρόνο σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις γενικά μια δυσκολία στο να εκφραστείς, πράγμα που ίσως σε κάνει να αποφεύγεις τις παρέες και τη συμμετοχή σε συζητήσεις. Ξέρεις όμως πολύ καλά και τι σου γίνεται και τι θέλεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να απομονωθείς από τις διεργασίες γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το ζώδιο σου είναι από τα τυχερά της ημέρας και σίγουρα έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να βάλεις κάποιες υποθέσεις σου σε μία τάξη. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 2 μέρες ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Τι σημαίνει αυτό;;; Ότι σήμερα και αύριο πρέπει να κλείσεις οπωσδήποτε εκκρεμότητές σου, έγγραφα, συμφωνίες, επαφές! Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνεις τα πάντα, Καρκίνε, για να φροντίζεις τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Είσαι άνθρωπος δοτικός – εσύ και η φροντίδα είστε έννοιες ταυτόσημες. Όλες σου οι προσπάθειες έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ζωής των δικών σου ανθρώπων και στερείς πράγματα πολλές φορές από σένα, για να προσφέρεις στους άλλους. Φρόντισε λίγο και το δικό σου εαυτό, καθώς έχεις κι εσύ πάρα πολλές υποθέσεις, που πρέπει να διευθετήσεις.

ΛΕΩΝ: Κάνεις ό,τι χρειάζεται, Λέων μου, για να εντυπωσιάζεις με την εμφάνισή σου, ντύνεσαι πάντα άψογα και ακολουθείς πιστά την μόδα. Σήμερα όμως, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη όλα αυτά και να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, Παρθένε μου, που κάνει το δρόμο για την προσέγγισή σου δύσβατο για τους άλλους. Ο χαρακτήρας σου δείχνει κάποιες φορές κλειστός κι απόμακρος, δημιουργώντας έντονα ερωτήματα στους άλλους. Σήμερα πάντως, χωρίς πολλές κουβέντες, κάνε τα σχέδιά σου και σε βεβαιώνω, ότι θα τους καταπλήξεις όλους!

ΖΥΓΟΣ: Οι ικανότητες και τα χαρίσματα με τα οποία γεννήθηκες, Ζυγέ μου, θα σου φανούν χρήσιμα, μόνο αν τα βγάλεις στην επιφάνεια και δουλέψεις πάνω σε αυτά. Προσπάθησε να τα βελτιώσεις κι άλλο, αφού έχεις διάθεση για δουλειά, ενώ προσεγγίζεις με άνεση και αυτοπεποίθηση τους ανθρώπους. Άσε τους δισταγμούς και κοινοποίησε τα σχέδιά σου σε άτομα από το περιβάλλον σου, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να τα προωθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, η διάθεσή σου θα μεταβάλλεται συνεχώς, χωρίς σοβαρές αιτίες. Δεν είναι λογικό πάντως, για μικροδιαφορές και ασήμαντες διενέξεις να νιώθεις εκνευρισμό. Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, καθώς το ευμετάβλητο της ψυχικής σου διάθεσης μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος στις υποθέσεις, που θέλεις να τελειώνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εικόνα που καλλιεργείς για τον εαυτό σου, Τοξότη μου, είναι του σκληρού ανθρώπου, που δεν έχει πολλές ευαισθησίες και βλέπει τα πάντα ρεαλιστικά. Φρόντισε όμως σήμερα να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα, ειδικότερα σε δικά σου άτομα, που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, σε ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλη σου τη ζωή, Αιγόκερέ μου, ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να μην ταιριάζει με τη μέχρι τώρα πορεία σου. Έχεις αποδείξει, με τις επιτυχίες και τις πράξεις σου, την αξία σου σε όλα τα επίπεδα. Όμως μέσα σου δε νιώθεις την ικανοποίηση που θα έπρεπε. Δείξε σήμερα όλα αυτά που νιώθεις, βγάλε τις δυνατότητές σου και θα δεις να συμβαίνουν πολύ καλές αλλαγές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι άτομο με πολύ έντονες επιθυμίες, Υδροχόε μου. Έχεις στόχο στη ζωή σου την ευχαρίστηση του σώματος και του πνεύματός σου, και φυσικά, το να απολαμβάνεις αυτό που επιθυμείς είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Σήμερα όμως πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να βρεις τις σωστές λύσεις και να τακτοποιήσεις με επιτυχία τα ανοιχτά ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις περίεργα συναισθήματα, με κυρίαρχο μια ανεξήγητη ικανοποίηση. Βαθειά μέσα σου νιώθεις την ανάγκη της συνύπαρξης και της βαθύτερης επαφής με τους ανθρώπους. Σε όλες τις πράξεις σου καταλυτικό ρόλο παίζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη φιλία και σε ενθουσιάζει, όταν ανακαλύπτεις ότι πραγματικά περιβάλλεσαι από άξιους συμπαραστάτες.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα