Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 21/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή, αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και προχώρα μπροστά. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα ότι δεν ασχολείσαι όσο θα έπρεπε μαζί του και εσύ θα νιώθεις, δεδομένης της συνολικής πίεσης που δέχεσαι και από άλλους τομείς της ζωής σου, σαν να σου έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό. Κράτησε αποστάσεις, για να μην πεις κουβέντες που δεν πρέπει. Οι αδέσμευτοι Ταύροι επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική, αν θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν, θα συζητηθούν για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, υπάρχουν πράγματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου, όμως αντί να κρατάς «μουτράκια» και να περιμένεις να… μυρίσει τα νύχια του το ταίρι σου για να καταλάβει τί έχεις, φρόντισε να του μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σου ετοιμάζει πολλές ερωτικές εκπλήξεις, που θα σε ενθουσιάσουν!

ΛΕΩΝ: Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, με την γλυκύτητα και την γοητεία σου θα ελκύσεις όποιον και όποια επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα σου ομολογήσει τον έρωτα του…

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο σύντροφός σου σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου και ίσως ένα δώρο ή μία έκπληξη να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Να επιδείξεις θετική στάση και να μην είσαι καχύποπτος. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, όσο κι αν κάτι τέτοιο σου είναι βαρετό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης, φίλε Τοξότη. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στον δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, υποδέξου ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο την διάθεση την δική σου, όσο και την δική του. Αν σου αρέσει κάθεσαι, αν όχι φεύγεις… Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα σαγηνεύσεις το άτομο που θέλεις.

ΙΧΘΥΣ: Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα