Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 22/03

Ήλιος Εξάγωνο με Σελήνη σήμερα και σίγουρα η συνεργασία Νερού και Γης, θα φέρει συναισθηματισμό, καλοπροαίρετη δραστηριότητα, αγάπη και δοτικότητα! Οι τυχεροί της μέρας ! Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Δεν υπάρχει παρέα που να μην προσπαθεί να σε εντάξει κοντά της. Το χιούμορ και η άνεση λόγου που έχεις, σε κάνουν άτομο περιζήτητο σε κάθε συντροφιά. Είσαι η ψυχή του περίγυρού σου και οι ιδέες σου για διασκέδαση είναι απεριόριστες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, Ταύρε μου, είναι πολλά, τα εμφανίζεις όμως κάποιες φορές με λάθος τρόπο. Φρόντισε σήμερα να αλλάξεις τακτική, να κινηθείς πιο διακριτικά και με λιγότερη ένταση, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διαφορετικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παρεξηγήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, η επιδίωξη σου θα είναι να είσαι δίκαιος με τους άλλους, μην αφήνοντας περιθώρια παρεξηγήσεων και άσχημων εντυπώσεων. Η δημιουργικότητά σου θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και θα έχεις ιδέες για την επίλυση όλων αυτών, που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, θα κυνηγάς την τελειότητα, χάνοντας όμως κάποιες φορές την ουσία των πραγμάτων. Βρες το μέτρο και ισορρόπησε. Το ιδανικό είναι υποκειμενική έννοια και διαφέρει στον καθένα. Το μέτρο και η ισορροπία είναι το αυτά που πρέπει να βρεις. Κινήσου έξυπνα, για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ: Το αίσθημα ευτυχίας και ολοκλήρωσης που αισθάνεσαι, Λέων, το κέρδισες με πολύ κόπο και προσπάθεια. Τώρα, μένει να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Βελτίωσες πάρα πολύ τον χαρακτήρα σου και εξάλειψες αρκετά από τα κακώς κείμενα. Σήμερα, βάλ’ τα όλα αυτά σε λειτουργία και θα μπορέσεις να λύσεις τα θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε μου, κάποιες εντάσεις, προβλήματα και αδιέξοδα θα σε οδηγήσουν στο να κάνεις την επανάσταση σου! Απογοητεύεσαι όταν βλέπεις γύρω σου, ότι οι αξίες τις οποίες διδάχτηκες, δεν τηρούνται σχεδόν από κανέναν. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από κάτι και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ: Σε κάθε δυσκολία που συναντάς, Ζυγέ, βλέπεις μια πρόκληση για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αποκτώντας τις δικές σου πεποιθήσεις και επιθυμίες, που θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σου. Χάραξε, λοιπόν, το δικό σου δρόμο και ξεκίνα να κάνεις δράση όλα αυτά που σκέφτεσαι, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορείς να μένεις σε κάτι που δε σου αρέσει, Σκορπιέ μου, απλά και μόνο επειδή διστάζεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Άλλαξε όσο είναι καιρός στάση και τρόπο ζωής, πριν παγιδευτείς στη συνήθεια. Έχεις προικιστεί από τη φύση με το χάρισμα της δημιουργίας και θα καταφέρεις να κάνεις πράξη όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για σήμερα Πέμπτη αγαπημένε μου Τοξότη έχεις κάθε ευκαιρία να μπορέσεις να αναπτύξεις ιδέες και να προχωρήσεις σε νέα δημιουργικά σχέδια. Συνάμα το ερωτικό παρελθόν φαίνεται ότι αρχίζει να τριγυρίζει στο μυαλό σου και υπάρχουν σκέψεις, ειδήσεις και συζητήσεις που ξυπνούν μέσα σου επιθυμίες και «θέλω» του παρελθόντος. Η μέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και να κινηθείς οργανωμένα για να το κάνεις πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα αναλώνεσαι σε πράγματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να αγνοήσεις ουσιώδη γεγονότα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Διανύεις μια περίοδο διστακτικότητας, που δε συνάδει με το χαρακτήρα σου και όσα έχεις επιτύχει μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να κάνεις μια σοβαρή αυτοεξέταση και να καταλάβεις τη μεταστροφή της συμπεριφοράς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να νιώθεις ευτυχία, Υδροχόε, πρέπει να συνυπάρχεις και να αλληλεπιδράς με πολλούς ανθρώπους. Η μοναχικότητα είναι για τους άλλους – εσένα σου προκαλεί αίσθημα κατάθλιψης. Νιώθεις υπέροχα, όταν κάνεις τους άλλους να χαμογελούν και μοιράζεσαι πράγματα μαζί τους. Σήμερα, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ: Οι βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες σου, Ιχθύ, έχουν επηρεάσει πολύ τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου. Είσαι βαθειά σκεπτόμενο άτομο και ποτέ δεν αντιδράς με αυθορμητισμό. Κάθε σου πράξη έχει περάσει, πριν εκτελεστεί, από το κόσκινο της διαβόητης λογικής σου. Από σήμερα, ξεκίνα να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα