Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 22/03

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, δεν προβλέπονται φοβερές αλλαγές και θα επικρατήσει ηρεμία και… ρουτίνα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο που έχεις με τον σύντροφό σου, για να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε να σας πλησιάσει ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, η μέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις η σημερινή όψη μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το παρελθόν σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και εκείνος με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Αν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί, να έρθει πιο κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον μαζί με τον σύντροφό σου. Αν αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις ανακαλύψει, απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις και δείξε λίγη υπομονή, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από εκείνον, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να ξεχάσεις τα προβλήματα της σχέσης σου, φίλε Αιγόκερε, και να απολαύσεις το καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο σύντροφός σου, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, σήμερα δεν θα λείπουν τα φλερτ που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου για να μην βρεθείς μόνος σου απόψε. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να βελτιώσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις επειδή φοβάσαι τη ρήξη, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα