Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/03

Έφτασε η μέρα που ξεκινά μία περίοδος παρεξηγήσεων, μπερδεμάτων, αναβολής αλλά και ερωτικών και όχι μόνο, επιστροφών! Μηνύματα και ειδήσεις από το παρελθόν έρχονται! Ανάδρομος Ερμής στον Κριό!

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα, Κριέ μου, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Σήμερα, θα έχεις τις δικές σου πεποιθήσεις και προτεραιότητες, ενώ είναι απόλυτο δικαίωμά σου να ρυθμίζεις μόνο εσύ τη ζωή σου. Κανένας δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις αποφάσεις σου και να απαιτεί από εσένα υπακοή. Κάνε τους κοντινούς σου ανθρώπους να καταλάβουν, ότι ακούς και σέβεσαι τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους, όμως η τελική απόφαση είναι δική σου ευθύνη και δικαίωμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα, Ταύρε μου, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και αυτή τη μέρα θα έχεις την τάση να μην προσέχεις την πραγματικότητα και να φαντάζεσαι τη ζωή που θα ήθελες να έχεις. Δες όμως μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, διότι χρειάζονται άμεσες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, Δίδυμε, και θα νιώσεις ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι αυτά που χρειάζεσαι από τα προσφιλή και φιλικά σου πρόσωπα, θεωρώντας ότι είναι τα βασικά στοιχεία για τις ανθρώπινες σχέσεις. Σήμερα οι φιλίες σου θα γεμίζουν την ψυχή σου και θα νιώθεις ζεστασιά όταν είσαι με δικά σου άτομα, που μπορούν να σε καταλάβουν και να σου δώσουν την σωστή συμβουλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα καταλάβεις, πως οι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων σού είναι μάλλον δυσάρεστοι. Σήμερα, θα αποτραβηχτείς στο δικό σου κόσμο και θα οραματίζεσαι μια κοινωνία ιδανική, χωρίς άγχη και δύσκολες καταστάσεις, όπου η ζωή είναι γεμάτη ομορφιά και οι άνθρωποι ευτυχισμένοι. Φρόντισε να ανασυνταχτείς όμως, διότι υπάρχουν μερικά θέματα που θέλουν πρακτική αντιμετώπιση.

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής από σήμερα, Λέων, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα ξεκινήσεις να κάνεις ενέργειες, για να φτιάξεις ένα δικό σου τρόπο ζωής, μακριά από τις τετριμμένες, και πολλές φορές μίζερες, καταστάσεις που βλέπεις γύρω σου. Έχεις σχέδια στο μυαλό σου, που θα βελτιώσουν τα πράγματα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους, ανοίγοντας δρόμους προς μια άλλη κοινωνία, με διαφορετικές αξίες και συνήθειες ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής, Παρθένε, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, βοηθάει να βγάλεις αυτά που αισθάνεσαι και να τα πεις σε δικά σου άτομα. Όσες φορές έχεις εξωτερικεύσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου, έχεις βρει βοήθεια και λύσεις. Η εξωστρέφεια του χαρακτήρα σου σε κάνει να εμπιστεύεσαι τους άλλους και να μπορείς να λειτουργείς με συλλογικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής, Ζυγέ μου, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει, ακόμη και σε σένα, απώλεια στον έλεγχο των καταστάσεων. Η συνήθης συμπεριφορά σου είναι να έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Επιβάλλεται να φερθείς με ψυχραιμία και ωριμότητα, αντιμετωπίζοντας την ταραχή σου. Κάνε την αρχή και σιγά – σιγά όλα θα σου φανούν ευκολότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής, Σκορπιέ, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, και η ροπή που θα έχεις προς την απροσεξία μαζί με την αφηρημάδα, θα σε βάλουν πολλές φορές σε προβληματισμό. Δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα και θα ξεχνάς πράγματα και υποχρεώσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και εστίασε στα σημαντικά, καθώς χάνεις ευκαιρίες και δεν ολοκληρώνεις υποθέσεις που θέλουν άμεσες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής, Τοξότη μου, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην κορυφή σε έχει συνεπάρει κι έχει θαμπώσει τα μάτια σου οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε όμως πρώτα τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πολλά να σου πουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής, Αιγόκερε, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα οδηγήσει στο να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σου προκαλούν ενδιαφέρον. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις, ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σου. Μην ακολουθείς τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, αλλά αντίθετα αναζήτησε πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής, Υδροχόε μου, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Έδωσες πολύ μεγάλο βάρος σε καταστάσεις και γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει σωστά και τώρα βλέπεις, ότι με τις τότε αποφάσεις σου έχασες κάποιες ευκαιρίες. Σκέψου όμως, πως για ό,τι έκανες, υπήρχε λόγος και μη μετανιώνεις, καθώς από όλα αυτά – όση πικρία και να σου άφησαν – πήρες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΣ: Ο Ερμής, Ιχθύ, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει στασιμότητα σε κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις. Για να ακολουθήσεις έναν δρόμο, θέλεις πάντα να ξέρεις εκ των προτέρων τον προορισμό. Απεχθάνεσαι το άγνωστο και η ανάγκη σου για βεβαιότητα αργοπορεί κάποιες φορές τα βήματά σου. Προσπάθησε να κάνεις την υπέρβασή σου, να αντιμετωπίσεις το δισταγμό σου για το άγνωστο και σε βεβαιώνω, ότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα