Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 23/03

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, αν είσαι Κριός. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, παιδέψτε το λίγο και μην αφήνεστε… αμαχητί στην αγκαλιά του!

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγαπητέ Ταύρε, και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την αρνητική σου διάθεση θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, η καλή σου διάθεση θα σου χαρίσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα διώξεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, να περιμένεις κάτι ευχάριστο σήμερα να συμβεί στην ζωή σου, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει ισόποσα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σήμερα που οι συνθήκες ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα, για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στη σχέση σου. Αν σε ταλαιπωρεί η μοναξιά, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και μην καθοδηγείσαι από τον εγωισμό σου. Κι αν ακόμη είσαι σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και… ποτέ δεν ξέρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς με καλή διάθεση να λύσεις αρκετά προβλήματα. Μίλησε με ηρεμία και μέσα από τη συζήτηση με το σύντροφό σου θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές, πέρασε καλά με αγαπημένους φίλους και να είσαι έτοιμος για ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ‘‘εκμεταλλεύσου’’ τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με όποια μέσα διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!!

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μην το κάνεις όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλεις να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα