Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 28/03

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις λίγο κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στη σχέση σου. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα, μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα ανήκει στο στενό σου φιλικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν είσαι μόνος, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα την παρούσα κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι, που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, φίλε Λέοντα, παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όση χρειάζεται και πήγαινε λίγο με τα νερά του! Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε ενθουσιάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, καλύτερα να είσαι χαλαρός και να μη δώσεις καμία σημασία σε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή, για να περάσεις καλύτερα. Όσο για σένα που έχεις την μοναξιά μόνιμη συντροφιά και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι καλό σήμερα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μη χάνεις το χρόνο σου μέσα στο σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου! Κάνε κι εσύ την κίνησή σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δε θα χάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισε τη!

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα