Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/04

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου… Κόντρες και καυγάδες φέρνουν αδιόρθωτες ρήξεις και δύσκολες αρκετά καταστάσεις! Κάνουμε υπομονή με την σκληρή όψη Συνόδου Άρης-Κρόνου σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Ήρθε ο καιρός να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, Κριέ μου. Έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις να αιωρούνται και πρέπει να βρεις λύσεις. Ενεργοποιήσου, καθώς υπάρχουν σημαντικές υποθέσεις, για τις οποίες πρέπει να κάνεις κάτι τώρα. Διαθέτεις στρατηγικές ικανότητες και μπορείς να ανατρέψεις τα πάντα. Αφιέρωσε το χρόνο, βρες τη ενέργεια και το κουράγιο, και ξεκίνησε για να επιτύχεις ακόμη μια φορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αυτόν τον καιρό, Ταύρε μου, είναι δύσκολες και πρέπει να τις διαχειριστείς με ηρεμία και νηφαλιότητα. Η συζήτηση με κοντινούς ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου θα σου φανεί τελικά χρήσιμη. Άκου και τη δική τους γνώμη, αφού μέσα από αυτή θα βρεις τρόπο να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η τάση που έχεις, Δίδυμέ μου, να δένεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, σου κάνει κακό και δε σε αφήνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να χαρείς τη ζωή σου. Λύσε τα δεσμά σου και ξεκίνα ένα καινούργιο ταξίδι ζωής. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει και θα ανοίξει στα «θέλω σου» νέους ορίζοντες. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μεγάλη προσπάθεια και θάρρος, Καρκίνε μου, συνεχίζεις την προσωπική σου αναρρίχηση. Έχεις όμως ένα μεγάλο προσόν, το ένστικτο σου, που σε οδηγεί πάντα στα σωστά μονοπάτια. Ακολούθησέ το και δε θα χάσεις. Έχεις μεγάλη αντίληψη και καταλαβαίνεις γρήγορα, ποια είναι τα άτομα από το περιβάλλον σου που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά. Δεν είναι όλοι όσοι σε πλησιάζουν, ανιδιοτελείς και καλοί. Κάποιοι από αυτούς ζηλεύουν που τα καταφέρνεις και προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία σου. Κρατήσου μακριά τους. Διαθέτεις στρατηγικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά. Σταμάτα όμως να αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου για το μέλλον σε άτομα, που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να μην εγκαταλείπεις κάτι όσο δύσκολο και να είναι, Παρθένε, δείχνει δύναμη κι εσύ είσαι δυνατός. Συνέχισε τον αγώνα σου για επιτυχία και καταξίωση, και θα έρθει η ώρα της αναγνώρισης. Πρόσεχε όμως να μη σε παρασύρουν αρνητικοί άνθρωποι, που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν, για να μην πετύχεις τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ: Αφοσιώνεσαι σε αυτό που αναλαμβάνεις με πολύ πάθος, Ζυγέ μου. Σου λείπει όμως κάποιες φορές το πρακτικό πνεύμα, αφού έχεις παρορμητικότητα και η μεγάλη προσπάθεια σε κουράζει. Μην κάνεις πολύπλοκα τα πράγματα, αντίθετα προσπάθησε να τα απλοποιείς. Δώσε σε κάθε περίπτωση το χρόνο που χρειάζεται και μην υπερβάλλεις. Έτσι, θα καταφέρεις να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις με επιτυχία, αφού είσαι πραγματικά ευφυές άτομο. Έχεις όλα τα προσόντα που χρειάζονται, για να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό μαζί με την κοινωνικότητα και την ευγένεια που σε διακρίνουν, θα σε κάνουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου πολύ εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα, Τοξότη, έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο και σε διακρίνει μεγάλη ευαισθησία. Σήμερα όμως, ίσως πληγωθείς από ανθρώπους, που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ευαισθησίες σου και σε θεωρούν άκαμπτο. Μην τους δίνεις σημασία. Ατσαλώσου απέναντι στην κακεντρέχεια του κόσμου και φρόντισε να τελειώνεις τις υποθέσεις σου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα σε χαρακτήριζε κάποιος τον πιο εύκολο άνθρωπο, Αιγόκερέ μου και σήμερα, τις περισσότερες φορές, θα είσαι απρόβλεπτος και χωρίς σοβαρό λόγο θα γίνεσαι κυκλοθυμικός. Προσπάθησε, σε παρακαλώ, να ελέγχεις λίγο περισσότερο τις αντιδράσεις σου, διότι κάνεις τα άτομα που σε περιβάλουν, να σε αντιμετωπίζουν με αμηχανία και σκεπτικισμό, μην ξέροντας κάποιες φορές πως να σου φερθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πάθος και η ενέργεια σε χαρακτηρίζουν, Υδροχόε. Σήμερα θα καταπιαστείς με πολλά πράγματα και συγχρόνως θα έχεις την ικανότητα να τα φέρνεις όλα εις πέρας. Έχεις κατορθώσει να υπάρχουν άτομα που στηρίζονται στην κρίση και τη βοήθειά σου, εκτιμώντας σε απεριόριστα. Οι φιλίες θα κυριαρχήσουν στη σημερινή καθημερινότητά σου.

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα, Ιχθύ μου, πρέπει να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες αποτυχίες που είχες στη ζωή σου σε έκαναν να χάσεις το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σου. Προσπαθείς να παρακάμψεις τις δύσκολες επιλογές και ασχολείσαι πρώτα με τα εύκολα. Το ότι απέτυχες κάποιες φορές όμως, δε σημαίνει ότι θα αποτυγχάνεις πάντα. Να ξέρεις, λοιπόν, ότι από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες σε περιμένουν!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα