Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/04

Oι ρήξεις καλά κρατούν! Mάλιστα σήμερα επαναφέρονται προβλήματα από το παρελθόν ή πέφτουμε με παρόρμηση και αυθορμητισμό σε λάθος ανθρώπους από τα παλιά…Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Η στιγμή που θα εκραγείς, Κριέ μου, πλησιάζει και δυστυχώς δεν το έχουν αντιληφθεί οι γύρω σου. Σύντομα θα αναγκαστείς να κάνεις την επανάστασή σου και να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου σε όλα τα επίπεδα. Μη φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν, απαιτώντας τα δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σου για ελευθερία, Ταύρε μου, σε φέρνει στα όριά σου. Η καταπίεση που αισθάνεσαι όμως είναι φαινομενική και θα χρειαστείς σίγουρα βοήθεια για να το διαπιστώσεις. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σε στηρίζει και καταφέρνεις μαζί του να δεις όσα φοβάσαι εδώ και χρόνια. Η αναστάτωση των ημερών θα είναι προσωρινή.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα κάνεις συζητήσεις με κάποιο άτομο, Δίδυμε, θα του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Η ανανέωση της διάθεσής σου που ακολουθεί, θα βοηθήσει αρκετά στον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια στοιχεία που σήμερα μαθαίνεις, Καρκίνε μου, σε ταράζουν πολύ, καθώς δε γνωρίζεις ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην αφήνεις τις σκέψεις σου στην τύχη τους, ερεύνησε τα στοιχεία και δες την πραγματική διάσταση των υποθέσεών σου. Η ορθότερη εκτίμηση θα σε οδηγήσει στη σωστή στάση.

ΛΕΩΝ: Τα πράγματα, Λέων, καθυστερούν να σταθεροποιηθούν (θυμίζω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος) και νιώθεις αβεβαιότητα. Κάνε λίγο υπομονή και μην αλλάζεις πορεία τώρα, που έχεις δρομολογήσει τις υποθέσεις σου. Σύντομα θα δεις ευχάριστες εξελίξεις που θα σε δικαιώσουν. Απόφυγε να γνωστοποιήσεις όσα τώρα σου ανατεθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απόφυγε να εμπιστευτείς κάποιο άτομο, Παρθένε μου, του οποίου δεν έχουν αποδειχτεί οι προθέσεις μέσα στο χρόνο. Η κούραση που σε ταλαιπωρεί, σε οδηγεί μερικές φορές στο να αφήνεσαι στα χέρια κάποιων αμφιβόλου ηθικής προσώπων. Κάνε, λοιπόν, αυστηρότερη αξιολόγηση στις κοινωνικές σου επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Μια έντονη ανησυχία για την πορεία και την εξέλιξη των καταστάσεων σε ταλαιπωρεί σήμερα, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, αφού η ψυχραιμία είναι η μόνη επιλογή, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις την απαισιόδοξη φύση σου να σε φτάνει στα άκρα. Η κατάσταση επανέρχεται πολύ σύντομα σε θετική τροχιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώσε βάση σήμερα στα σημαντικά σου ζητήματα, Σκορπιέ μου, και μην τα αφήσεις στη τύχη τους. Η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου σε απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα και πετυχαίνεις αρκετά μεγάλη πρόοδο. Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα σε ταλαιπωρεί. Ηρέμησε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συνεχόμενη υπερένταση στην οποία βρίσκεσαι, Τοξότη μου, δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα όπως είναι πραγματικά. Διατήρησε την αισιοδοξία σου και μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε σταματήσει. Ο δυναμισμός και τα πλούσια χαρίσματά σου σε οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο, όπως το έχεις φανταστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αδικαιολόγητη ταλαιπωρία που σε υπέβαλλε μια μερίδα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, Αιγόκερέ μου, έφερε ως αποτέλεσμα την αποστασιοποίησή σου από κάθε περιττή ευθύνη απέναντι σε κάποια μέλη του. Τώρα που το αντιλαμβάνονται, θα γίνουν κινήσεις επαναπροσέγγισης. Κράτησε σε πρώτη φάση τον εαυτό σου σε απόσταση και μη δεχτείς άμεσα τις προτάσεις για διαπραγμάτευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κούραση σου το τελευταίο διάστημα, Υδροχόε μου, είναι πολύ μεγάλη. Για να έχει διάρκεια κάθε δράση σου, προσπάθησε να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να μην ξοδεύεσαι υπερβολικά. Σήμερα, δέχεσαι ικανοποιητική βοήθεια από αγαπημένο σου πρόσωπο. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Το ερχόμενο διάστημα, Ιχθύ, θα δεις μεγάλες εξελίξεις σε τομείς που παραμένουν ακινητοποιημένοι εδώ και καιρό. Μην υπερβάλλεις με παράλογες απαιτήσεις, αλλά επωφελήσου από την πλανητική εύνοια για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Δέχεσαι απρόσμενη βοήθεια μέσα από την οικογένειά σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα