Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 18/04

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, έχεις παραμελήσει αρκετά πράγματα που αφορούν τη σχέση σου και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση. Πλησίασε τον άνθρωπό σου πιο τρυφερά και ρομαντικά από ότι συνηθίζεις και πες του λόγια που θα τον χαροποιήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας ώστε να γίνετε ελκυστικότεροι…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Συζήτησε με τον σύντροφό σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Φρόντισε να μην είσαι εγωιστής και ισχυρογνώμων, φίλε Δίδυμε, και αν βλέπεις ότι κάπου είσαι λάθος, παραδέξου το και προχώρα ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην περιμένεις από τρίτους να σου γνωρίσουν το άτομο που θα ερωτευτείς. Βγες έξω και φλέρταρε! Θα διαπιστώσεις ότι εσύ μόνο τελικά κινείς τα νήματα της ερωτικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αντιστάσου σήμερα σε πειρασμούς που θα σου παρουσιαστούν και μην βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις, που σημαίνουν πολλά για εσένα. Μείνε σταθερός στις αρχές σου και μην ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι εφήμερο, όσο κι αν σε προκαλεί… Αν είσαι μόνος σου μπορείς να ενδώσεις χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ζήσε την στιγμή και άσε το χρόνο να σου δείξει την πορεία του… Ούτως ή άλλως δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

ΛΕΩΝ: Η μέρα επιβάλλει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Λέοντα. Συζήτησε μαζί του τα θέματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι η αγάπη του θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω και διασκεδάστε. Μην κάθεστε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, κλαίγοντας την μοίρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επίλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική για εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να πορευτείς μαζί του, μην απογοητεύεσαι γιατί μία έξοδος με τους φίλους σου είναι αρκετή για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Τοξότες, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Ταυτόχρονα, θα δεχτείς μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στην ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και το ταίρι σου δεν θα αρνηθεί τίποτα. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η σεξουαλικότητά σου θα είναι αυξημένη.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα