Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/04

Ο Ερμής εδώ και λίγες μέρες είναι ορθόδρομος! Οι επικοινωνίες μας στρώνουν, όπως και οι επαφές μας με το παρελθόν τελειώνουν… Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι είναι στην πιο επικοινωνιακή τους περίοδο!

ΚΡΙΟΣ: Το χρονικό διάστημα που απαιτείται, Κριέ, για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου είναι αρκετά μεγάλο και χρειάζεσαι ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια στη συγκέντρωσή σου και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις, που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες σχέσεις σου, Ταύρε μου, συντηρούνται σε μάλλον επιφανειακό επίπεδο και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει γι’ αυτό. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα ανακαλύψεις τρόπους για να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις όσα λάθη σε ακολουθούν από το παρελθόν, Δίδυμέ μου, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου είναι αρκετά μεγάλες. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας κι έτοιμα να σε στηρίξουν, αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το προηγούμενο διάστημα, Καρκίνε, κάποιες μεγάλες δυσκολίες σε έφεραν σε δύσκολη θέση, αλλά μέσα από αυτό το «στρίμωγμα», σου δόθηκε η δυνατότητα να αξιολογήσεις αυτούς που έχεις δίπλα σου. Τα νέα δεδομένα σε οδηγούν στην πλήρη ανασύνταξη ολόκληρης της ζωής σου σε επίπεδο σχέσεων. Οι αλλαγές είναι πολλές και καθοριστικής σημασίας.

ΛΕΩΝ: Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει πρόσφατα, Λέων μου, αποδεικνύεται ανεπιβεβαίωτο και σκοτεινής προέλευσης. Μη βιαστείς να κοινοποιήσεις το γεγονός, αντίθετα κράτησέ το μυστικό, ώστε να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό. Κάποιοι απογοητεύονται με τη λάμψη της αλήθειας αυτής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες προτάσεις δέχεσαι, Παρθένε, με ισχυρά χαρακτηριστικά, που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Αξιολόγησέ τες σωστά και δίχως βιασύνη, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν καταφέρεις να αντιληφθείς τη σημασία τους έγκαιρα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

ΖΥΓΟΣ: Έχεις ελεύθερο πνεύμα, Ζυγέ, και δε δέχεσαι οποιονδήποτε περιορισμό. Έχεις έντονες αντιδράσεις και εκρηκτικό χαρακτήρα. Σήμερα, δε θα μπορείς να υποστείς κανενός είδους καταπίεση, ακόμη και αν προσπαθήσεις να την επιβάλεις εσύ στον εαυτό σου. Δεν περιορίζεσαι, το μυαλό σου ταξιδεύει διαρκώς μακριά από το σώμα σου και φαντάζεται ότι ζει τα πράγματα που επιθυμεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τεράστιο διάστημα, Σκορπιέ, κατά το οποίο κουβαλούσες ολόκληρο το φορτίο στις δικές σου πλάτες, έχει τελειώσει. Τώρα πλέον, ο καθένας είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα και φέρνουν τεράστια δικαίωση. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και δέχεσαι τη γενική αποδοχή κι επιβραβεύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνεις περιθώρια σε κανέναν, Τοξότη, να παρεμβαίνει στη ζωή σου, όσο αγνές και να φαίνονται οι προθέσεις του. Η κοινωνική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και είναι απαράδεκτες οι παρεμβάσεις τέτοιου είδους. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή – μην το αναβάλλεις άλλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σύντομα, Αιγόκερε, η κατάσταση στη ζωή σου αλλάζει και οι βελτιωμένες συνθήκες που δημιουργούνται, γίνονται αφορμή για σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες θα φέρουν καθοριστική πρόοδο. Μην αναβάλλεις μόνο την επίλυση εκκρεμοτήτων, που σε κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις, σε απελευθερώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μέλλον δεν είναι τόσο αδιέξοδο όσο φαίνεται, Υδροχόε μου, και οι καταστάσεις που έρχονται είναι αρκετά πιο αισιόδοξες. Μην απογοητεύεσαι και μην αδημονείς να δεις τις εξελίξεις. Ο χρόνος δε βιάζεται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν ξαφνικά.

ΙΧΘΥΣ: Η οικογένεια σε στηρίζει, Ιχθύ, με πολλούς τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Μην την παραμελείς και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια σε όσα απαιτούνται, για να υπάρχει ισορροπία. Οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση συνεννόησης. Μην υπερβάλλεις πάντως, όταν υποστηρίζεις τις θέσεις σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα