Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/04

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο ερχόμαστε πιο κοντά ιδίως με συγγενικά πρόσωπα και δικούς μας ανθρώπους, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο σπίτι της, τον Καρκίνο! Πάμε να δούμε τις αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Πολύ σύντομα, Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με καθοριστικά βήματα. Η ευτυχία μπορεί να έρθει μέσα από απλές κινήσεις, που αποφεύγεις όμως εδώ και καιρό. Βρες το θάρρος να προχωρήσεις στις επιδιώξεις που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος από σήμερα, Ταύρε μου, κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στεναχωρούν είναι μπροστά σου, αλλά η διαδικασία θα είναι αργή και δύσκολη. Θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη ψυχραιμία για να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Έχε υπομονή και σοβαρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι εξελίξεις, Δίδυμε, θα είναι ραγδαίες σε πολλά επίπεδα το ερχόμενο διάστημα και φαίνεται πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμη και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπίζεσαι, αφού η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και οδηγεί σε βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, η προσήλωση σου σε αυτό που κάνεις, δε θα αποσπάται για οποιονδήποτε λόγο. Για σένα δεν έχει διαφορά αν ο στόχος είναι μικρός ή μεγάλος, αφού αντιμετωπίζεις τα πάντα με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα. Η λογική και η ψυχραιμία είναι αυτά που σε βοηθούν να λύνεις τα προβλήματα σου και να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ: Η οικογένειά σου, Λέων, έχει απογοητευτεί με τις διαρκείς κρούσεις εναντίον σου από αντιπάλους. Κι εκεί που φαίνεται πως όλα έχουν τελειώσει, μία υποστήριξη από δικό σου άτομο έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση προς όφελός σου! Πολλοί χαίρονται με αυτή την τροπή των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν καταφέρεις, Παρθένε, να επαναφέρεις τη σχέση σου με ένα άτομο που σε μάχεται, θα φύγει ένας σκληρός αντίπαλός σου από το προσκήνιο. Η αποκατάσταση της υπάρχουσας ζημιάς δεν είναι εφικτή, μπορείς όμως με έξυπνη αντιμετώπιση να προλάβεις έναν επερχόμενο κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ μου, γίνεται αιτία για δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μη δημιουργείς εντάσεις που οδηγούν σε άσχημο κλίμα. Είσαι σε θέση να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Σκορπιέ μου, σε έκανε αντικείμενο φθόνου για κάποιους που σου κάνουν το φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν το δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο στην επιτυχία άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υποστήριξη που δέχεσαι ,Τοξότη, από οικογένεια, συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις το χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος με ζητήματα που δε σε αφορούν. Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται σε σταθερούς ρυθμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθεις υπερηφάνεια για όλα όσα έχεις πετύχει με κόπο στη ζωή σου, Αιγόκερε. Τίποτε δε σου χαρίστηκε και όλα ήταν δύσκολο να αποκτηθούν, λες και κάποια υπέρτατη δύναμη σε δοκίμαζε. Έχεις νιώσει πολλές φορές αδικημένος, κατάφερες όμως να σταθείς όρθιος και τώρα απολαμβάνεις τους κόπους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερβολική κούραση που σου δημιουργεί η φορτωμένη σου καθημερινότητα, Υδροχόε, είναι αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Επιδίωξε να κάνεις μια χαλαρή συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο.

ΙΧΘΥΣ: Το τελικό αποτέλεσμα πλησιάζει, Ιχθύ μου, και το άγχος σου κορυφώνεται. Μην υπερβάλλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, διαφορετικά οι εντυπώσεις που θ’ αφήσεις δε θα είναι οι καλύτερες που μπορείς. Φρόντισε την εικόνα σου, που έχει μεγάλη βαρύτητα για άτομα κύρους, τα οποία σε παρακολουθούν περιμένοντας από σένα να δείξεις αυτά που πραγματικά αξίζεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα