Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/04

Τύχη, δυναμικότητα, άνοδος, εύνοια, επίτευξη στόχων και ονείρων σήμερα για Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες των αρχών του 3ου δεκαημέρου! Σημαντικές ευκαιρίες με απόλυτα θετικά αποτελέσματα!

ΚΡΙΟΣ: Πολύ σύντομα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, προσφέροντάς σου νέες ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να εκμεταλλευτείς την κατάλληλη ευκαιρία στη σωστή στιγμή. Η θετική σου διάθεση θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ταραχές φέρνει, Ταύρε μου, η ασυνεννοησία και η παρανόηση κάποιων συζητήσεων στον κοινωνικό σου χώρο. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα, για να μη βιώσεις ρήξεις, που μπορούν να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Μη λες τη γνώμη σου, παρά μόνον εάν σου ζητηθεί (κι αυτό πολύ προσεκτικά).

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι ερχόμενες μέρες, Δίδυμε, σου δίνουν την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις την κοινωνική σου παρουσία με πλήθος προσκλήσεων σε αξιόλογες δράσεις. Κατά τη διάρκεια κάποιας από αυτές, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση να είναι ικανοποιητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλο το επόμενο διάστημα, Καρκίνε, οι υποχρεώσεις σε πιέζουν, ενώ παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το παρελθόν, που παραμένουν ακάλυπτες. Προσπάθησε να οργανώσεις αυτά που έχεις να κάνεις, ώστε να δοθεί η πιο κατάλληλη λύση, όσο το δυνατόν συντομότερα.

ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες σε καθοδηγούν θετικά, Λέων, και σε κατευθύνουν να συνεχίσεις συγκεντρωμένος να στοχεύεις ψηλά. Η διαρκής σου ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας, έρχεται να παραμεριστεί από μία σωστή επιλογή συμμάχων, που σε στηρίζουν, πολύ περισσότερο ακόμη και από αυτό που περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας και η προσέγγισή των ανθρώπων θα σου είναι πολύ εύκολη. Πάντα είσαι με κάποια συντροφιά και η μοναξιά είναι για σένα άγνωστη. Η απραξία είναι κάτι που δεν ανέχεσαι, είσαι αεικίνητο άτομο και πάντα καταπιάνεσαι με κάτι δημιουργικό.

ΖΥΓΟΣ: Οι τάσεις φυγής που σε χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ μου, γίνονται αφορμή μιας σειράς λανθασμένων κινήσεων που σε απομακρύνουν από τους προσωπικούς σου στόχους. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις, που μπορούν να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Σκέψου αρκετά και μη βιάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άνοδος της κοινωνικότητάς σου, Σκορπιέ, φέρνει αναγνώριση και ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα. Η πληθωρική και πλούσια σε προσόντα παρουσία σου εντυπωσιάζει και κερδίζεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να ανταποκριθείς στις αρχικές εντυπώσεις. Αυτή θα είναι η αρχή της επιτυχίας για τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προίκα που κουβαλάει ο καθένας μας, Τοξότη μου, είναι ο χαρακτήρας του κι αυτό δεν αλλάζει. Μη δίνεις διαρκώς νέες ευκαιρίες σε άτομα, που σε έχουν συστηματικά απογοητεύσει, ειδικά αν δε θέλεις να βρεθείς στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση, από την οποία μην ξεχνάς, πόσο πολύ δυσκολεύτηκες να ξεφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα τεράστιας προσπάθειας , Αιγόκερε, ήρθε πλέον η ώρα να δικαιωθούν οι κόποι σου. Αφέσου να απολαύσεις την ομορφιά της δικαίωσης και πρόσεξε να τη μοιραστείς μόνο με άτομα που σου έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αγνότητα των συναισθημάτων τους. Οι υπόλοιποι μπορούν να ενημερωθούν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις, Υδροχόε, έρχεται κοντά σου εντελώς ξαφνικά και σου προτείνει μία σημαντική συνεργασία. Μη βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, για να σιγουρευτείς αν πραγματικά σε ενδιαφέρει. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τελικά τόσο εύκολα, όσο φαίνονται.

ΙΧΘΥΣ: Αλλαγή στη διάθεσή σου, Ιχθύ, καθώς και ευχάριστες συναναστροφές πλουτίζουν χαριτωμένα το χρόνο σου και παρακινούν το δημιουργικό σου κομμάτι με θετικά αποτελέσματα. Η ευκολία σου στην επικοινωνία βοηθάει πολύ σε αυτό, καθώς και η ηρεμία με την οποία έχεις καταλήξει ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 24/04

Σχετικά άρθρα